1. #4241
    Thx for the mount macro.

    Yeah I confused myself talking about the macro. Basically I want the macro to do this. If bound to say, mouse wheel. Pressing it normally uses roll. alt + wheel = Tiger's Lust. Right Click + wheel = Flying Serpent Kick.
    I'm the minister of mistakes. I'm the shaman of sh*tstorms. If there was a f**k-up pope. I'd have a 3 foot hat!

    When arguing online I like to use big words. Because by the time they're done googling it, they have forgotten what their point was.

  2. #4242
    Scarab Lord Taryble's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Texas
    Posts
    4,038
    Right-clicks can't be used as a modifier, which is what you're asking for there.

    Only Alt, Shift, and Ctrl (and combinations of those three) can be used to modify another action.
    We have done the impossible, and that makes us mighty. - Sgt. Malcolm "Mal" Reynolds, Battle of Serenity Valley

  3. #4243
    Quote Originally Posted by Taryble View Post
    Right-clicks can't be used as a modifier, which is what you're asking for there.

    Only Alt, Shift, and Ctrl (and combinations of those three) can be used to modify another action.
    no they can...its [btn:2]

    Example:

    cast [btn:2] Deadly Poison; Leeching Poison
    The trick of selling a FFA-PvP MMO is creating the illusion among gankers that they are respectable fighters while protecting them from respectable fights, as their less skilled half would be massacred and quit instead of “HTFU” as they claim.

  4. #4244
    Stood in the Fire dooffie66's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Denmark - in my chair
    Posts
    442
    Does any one know a site where I can learn advanced macro use and scripts that are legal to use ingame?

  5. #4245
    Quote Originally Posted by papajohn4 View Post
    no they can...its [btn:2]

    Example:

    cast [btn:2] Deadly Poison; Leeching Poison
    He doesn't want to right click the button (that would be [btn:2]), he wants to right click the world, then hit a button and modify that button based on his previous right click.
    UI & AddOns expert | Interface & Macros moderator - My work

  6. #4246
    Quote Originally Posted by dooffie66 View Post
    Does any one know a site where I can learn advanced macro use and scripts that are legal to use ingame?
    http://www.wowwiki.com/Making_a_macro

    Quote Originally Posted by Treeston View Post
    He doesn't want to right click the button (that would be [btn:2]), he wants to right click the world, then hit a button and modify that button based on his previous right click.
    ah..my bad then I didn't understand it..
    The trick of selling a FFA-PvP MMO is creating the illusion among gankers that they are respectable fighters while protecting them from respectable fights, as their less skilled half would be massacred and quit instead of “HTFU” as they claim.

  7. #4247
    Scarab Lord Taryble's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Texas
    Posts
    4,038
    Quote Originally Posted by papajohn4 View Post
    no they can...its [btn:2]

    Example:
    cast [btn:2] Deadly Poison; Leeching Poison
    What he stated in his second post is that he wants to use Button 2 to modify his Mouse Wheel Bind. That's not possible, and is why I answered the way I did.

    Yes, if you're writing a macro that you're going to click on, you can have it do something different for each of the 5 standard mouse buttons that WoW recognizes. That's not a modifier, though, that's reacting to a different action entirely (clicks instead of keypresses).
    We have done the impossible, and that makes us mighty. - Sgt. Malcolm "Mal" Reynolds, Battle of Serenity Valley

  8. #4248
    Epic! KeirAdish's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Georgia, USA
    Posts
    1,598
    Ok, got a couple of macro's I need help with, I'll post how they appear in my head but don't work in the game...

    #showtooltip
    /cast Bestial wrath
    /cast Rabid (Not part of macro: This is pet ability.)

    other way I tried was

    #showtooltip
    /cast Bestial Wrath
    /petcast Rabid

    Neither worked... >_<


    I'm also having trouble with stopcasting, I put it in my instant cast macros such as arcane shot(seen below) and it works if its a new target, but once I've used the ability on that target once the stopcasting part stops working, I want to on for instance a single target boss fight to be able to start a Cobra shot and then stop it to use another ability which i can if I've changed targets but I won't always be able to do that.

    #showtooltip Arcane Shot
    /stopcasting
    /petattackg
    /cast Arcane Shot

  9. #4249
    #showtooltip Dreadful Gladiator's Leather Gloves
    /cast [modifier:shift] Dreadful Gladiator's Leather Gloves (rocket gloves)
    /cast [nomod] Shuriken Toss

    I can't seem to get this to work, not really experienced with macros. Anyone please?
    Just shoots the rocket even without shift pressed.
    Last edited by Haxx0rcist; 2013-01-05 at 12:12 AM.

  10. #4250
    /use [mod:shift] gloves..
    /cast Shuriken Toss

    Not sure, but try that one Pretty new to making macros and not just copy/paste x]
    Hook 'till you're hooked!

  11. #4251
    Nevermind, works that way. Thanks!
    Last edited by Haxx0rcist; 2013-01-05 at 12:39 AM.

  12. #4252
    Quote Originally Posted by KeirAdish View Post
    Ok, got a couple of macro's I need help with, I'll post how they appear in my head but don't work in the game...

    #showtooltip
    /cast Bestial wrath
    /cast Rabid (Not part of macro: This is pet ability.)

    other way I tried was

    #showtooltip
    /cast Bestial Wrath
    /petcast Rabid

    Neither worked... >_<


    I'm also having trouble with stopcasting, I put it in my instant cast macros such as arcane shot(seen below) and it works if its a new target, but once I've used the ability on that target once the stopcasting part stops working, I want to on for instance a single target boss fight to be able to start a Cobra shot and then stop it to use another ability which i can if I've changed targets but I won't always be able to do that.

    #showtooltip Arcane Shot
    /stopcasting
    /petattackg
    /cast Arcane Shot
    Code:
    #showtooltip
    /cast Bestial wrath
    /cast Rabid
    It should work, don't see anything that could cause an issue.

    Code:
    #showtooltip Arcane Shot
    /stopcasting
    /stopcasting
    /petattack
    /cast Arcane Shot
    For the stopcasting you need it twice (has ever been like that since aspect of the fox, I don't know why to be honest).

  13. #4253
    #showtooltip Lullaby
    /cast [@focus, modifier:ctrl][harm] Lullaby
    /cast [@mouseover, modifier:alt][harm] Lullaby

    I have this for my crane right now, and it works perfectly, I was wondering if someone more suave can help me add to it though.

    I want it to change depending on the pet I have active at that moment.

    Meaning, If I have a shale spider out I want it to change to Web Wrap

    If the pet is a Dragonhawk then I want it to change Fire Breath

    etc
    etc

    Any help Would be appreciated, thanks!

    Edit: /click [@focus, modifier:ctrl][harm] PetActionButton6 I now tried this, but the modifier doesnt work now =(, but If I replace /click with /cast and PetActionButton6 with the actual spell it works fine.

  14. #4254
    Hello again, could anyone help me with this?

    For some reason my macro does not work. I want to activate my CD + on use trinket AND hands (engineering) with one button. It only activates trinket and cooldown.

    Code:
    #showtooltip Dark Soul: Instability
    /use 13
    /use 10
    /cast Dark Soul: Instability

  15. #4255
    I'd suggest the pet conditional, but you'll probably hit character limits depending on how many pets you want built in.

    Also, /click does not accept modifiers as far as I know.

    ---------- Post added 2013-01-08 at 12:18 AM ----------

    Quote Originally Posted by annicep View Post
    Hello again, could anyone help me with this?

    For some reason my macro does not work. I want to activate my CD + on use trinket AND hands (engineering) with one button. It only activates trinket and cooldown.

    Code:
    #showtooltip Dark Soul: Instability
    /use 13
    /use 10
    /cast Dark Soul: Instability
    On-use trinkets and the glove tinker put each other on CD for the duration of the effect.

  16. #4256
    I would like a macro that uses my synapses springs engineering enchant on my gloves and my beastial wrath at the same time and that shows the cd

    Thanks in advance

  17. #4257
    Quote Originally Posted by Combooticus View Post
    I would like a macro that uses my synapses springs engineering enchant on my gloves and my beastial wrath at the same time and that shows the cd

    Thanks in advance
    Code:
    #showtooltip Bestial Wrath
    /use 10
    /cast Bestial Wrath

  18. #4258
    Legendary! SL1200's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Chicago Illinois.
    Posts
    6,156
    I use this macro. It takes ore in my bag and puts it all in my guild bank in just a click or two.

    #showtooltip Ghost Iron Ore
    /run for b=0,4 do for s=0,36 do l=GetContainerItemLink(b,s) if l and l:find("Ghost Iron Ore")then UseContainerItem(b,s) end end end

    What i would like is one that grabs it out of my guild bank, and puts it in my bags.
    Does anyone know how to write a macro to do that?

  19. #4259
    Scarab Lord Taryble's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Texas
    Posts
    4,038
    Quote Originally Posted by Spinachsandwich View Post
    I use this macro. It takes ore in my bag and puts it all in my guild bank in just a click or two.

    #showtooltip Ghost Iron Ore
    /run for b=0,4 do for s=0,36 do l=GetContainerItemLink(b,s) if l and l:find("Ghost Iron Ore")then UseContainerItem(b,s) end end end

    What i would like is one that grabs it out of my guild bank, and puts it in my bags.
    Does anyone know how to write a macro to do that?
    You might try this (drycoded, untested, don't blame me if it blows up your computer - shouldn't, but you never know)
    Code:
    #showtooltip Ghost Iron Ore
    /run for b=0,GetNumGuildBankTabs() do for s=0,98 do l=GetGuildBankItemLink(b,s) if l and l:find("Ghost Iron Ore") then AutoStoreGuildBankItem(b,s) end end end
    Last edited by Taryble; 2013-01-10 at 01:36 AM. Reason: Edited to make b, s, and l locals -- Reverted, due to Treeston's comment below
    We have done the impossible, and that makes us mighty. - Sgt. Malcolm "Mal" Reynolds, Battle of Serenity Valley

  20. #4260
    for loop counters are automatically limited to the loop's scope.
    UI & AddOns expert | Interface & Macros moderator - My work

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •