1. #4541
    Im having a problem with this macro.

    #showtooltip
    /cast Lichborne
    /cast Anti-Magic Zone
    /run local G=GetSpellInfo SetMacroSpell("tier2", G"lichborne" or G"anti-magic zone")
    /cast [nomod,@player] death coil;
    /cancelaura [mod:alt] Lichborne

    Problem is if i dont have enought runic power, Ill never get AMZ possibilty there. If i have enough rp, it randomly allows to use AMZ, mostly if I click the macro twice in a row in very rapid succession.
    Fear makes people weak. Fear is my friend.
    Twitch.tv

  2. #4542
    Quote Originally Posted by Sonicator View Post
    Im having a problem with this macro.

    #showtooltip
    /cast Lichborne
    /cast Anti-Magic Zone
    /run local G=GetSpellInfo SetMacroSpell("tier2", G"lichborne" or G"anti-magic zone")
    /cast [nomod,@player] death coil;
    /cancelaura [mod:alt] Lichborne

    Problem is if i dont have enought runic power, Ill never get AMZ possibilty there. If i have enough rp, it randomly allows to use AMZ, mostly if I click the macro twice in a row in very rapid succession.
    Use the addon infMopTalenMacroes to get rid of the Lichborne/AMZ issue. You'll be able to get rid of the '/run' command to update the macro info too.

  3. #4543
    Is it possible to use 2 spells in a macro and if one of them is on CD use the other one?
    This works with 1 /cast but if add the other one it targets the boss or smethg else:

    /cleartarget
    /tar Direhorn Spirit
    /cast Judgement
    /cast Reckoning <-- Problem here
    /targetlasttarget
    /startattack

  4. #4544
    Pit Lord Tearor's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Դժոխք
    Posts
    2,313
    Quote Originally Posted by Blacksmith View Post
    Is it possible to use 2 spells in a macro and if one of them is on CD use the other one?
    No, there is no way.
    No point mentioning these bats, I thought. The poor bastard will see them soon enough.

  5. #4545
    Quote Originally Posted by Blacksmith View Post
    Is it possible to use 2 spells in a macro and if one of them is on CD use the other one?
    This works with 1 /cast but if add the other one it targets the boss or smethg else:

    /cleartarget
    /tar Direhorn Spirit
    /cast Judgement
    /cast Reckoning <-- Problem here
    /targetlasttarget
    /startattack
    Try switching the order since Judgement (actually spelled in-game as Judgment now) automatically selects a target in front of you and begins attacking (and taunting).

    Code:
    /cleartarget
    /tar Direhorn Spirit
    /cast Reckoning
    /cast Judgment
    /targetlasttarget
    /startattack

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  6. #4546
    Mechagnome Edx's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Flanders, Belgium
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by LordKefka06 View Post
    What would the macro be to change individual talents? Say Dragon Roar -> Bladestorm, T4 for Warriors.
    Not tested but I think this will work:
    Code:
    /click TALENT_BUTTON
    /click Staticpopup1Button1
    Where you replace TALENT_BUTTON with the name of the button for the talent you want to spec into. You can find out the name of the button by typing /framestack ingame and then hovering over the talent with your mouse. You'll see a tooltip with the different layers of frames, the talent button should be on top. When you're done type /framestack again to disable it.

  7. #4547
    I am looking for a spammable, raid warning macro for Skull Banner and Stormlash Totem. The macro should give a raid warning (with a custom message) when a player uses Skull Banner or Stormlash Totem but it should only send warning when totem or banner is actually used (so clicking macro won't do anything when spell is on cooldown).

  8. #4548
    Quote Originally Posted by Spoiledkid View Post
    I am looking for a spammable, raid warning macro for Skull Banner and Stormlash Totem. The macro should give a raid warning (with a custom message) when a player uses Skull Banner or Stormlash Totem but it should only send warning when totem or banner is actually used (so clicking macro won't do anything when spell is on cooldown).
    You're better off using an addon for that, like RSA - Raeli's Spell Announcer.

  9. #4549
    Hey !

    Looking for a one button Shred/Ravage macro for my feral Druid using Incarnation.

    Currently using :

    Code:
    #showtooltip
    /cast [nostealth] Shred; [stealth] Ravage
    But i haven't figured a way to implement incarnation into it, is it a specific stance like rogue's shadow dance for example?

    Thanks a lot in advance .

  10. #4550
    Hey,
    I'm trying to create a macro for purify/dispel magic since I want it to be on the same keybind and this is what I want it to do:
    1. If mouseover is on friend, cast purify
    2. If mouseover on enemy and target is on enemy, cast dispel magic
    3. No mouseover nor target, purify on self

    I tried to fix it myself, but I was struggling with step 2. As you can see, it doesn't say anything about having to target aswell as having mouseover on enemy if I want Dispel Magic.
    #showtooltip purify
    /cast [help,target=mouseover,exists] Purify; [harm,target=mouseover,exists] Dispel Magic; Purify

  11. #4551
    Quote Originally Posted by Zergal View Post
    Hey !

    Looking for a one button Shred/Ravage macro for my feral Druid using Incarnation.

    Currently using :

    Code:
    #showtooltip
    /cast [nostealth] Shred; [stealth] Ravage
    But i haven't figured a way to implement incarnation into it, is it a specific stance like rogue's shadow dance for example?

    Thanks a lot in advance .
    There's not currently a way to macro Ravage while you have the Incarnation buff, you will have to find a spot on your main action bar for Ravage. It does not have it's own stance bar unfortunately.


    ---

    Quote Originally Posted by ClixxHeals View Post
    Hey,
    I'm trying to create a macro for purify/dispel magic since I want it to be on the same keybind and this is what I want it to do:
    1. If mouseover is on friend, cast purify
    2. If mouseover on enemy and target is on enemy, cast dispel magic
    3. No mouseover nor target, purify on self

    I tried to fix it myself, but I was struggling with step 2. As you can see, it doesn't say anything about having to target aswell as having mouseover on enemy if I want Dispel Magic.
    Code:
    #showtooltip Purify
    /cast [@mouseover,help,nodead]Purify;[@mouseover,harm,nodead][harm]Dispel Magic;[@player]Purify

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  12. #4552
    Ok, so here is what I am looking for. I want a macro that let's me use several abilities the first time I click it, the second click will use one ablities and the third click will use one more ability, the last click will use one more ability.


    Click 1:
    /petattack
    /cast Rapid Fire
    /use potion of the tol'vir
    /cast blood fury
    /cast dive
    /use osul peak gauntlets
    /cast Stampede
    /petautocast

    Click 2:
    /cast a murder of crows

    Click 3:
    /cast readiness

    Click 4:
    /cast a murder of crows

    Is this possible? And if not, what is the best way to handle it?

  13. #4553
    Mechagnome Edx's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Flanders, Belgium
    Posts
    543
    Quote Originally Posted by Dvorjak View Post
    Ok, so here is what I am looking for. I want a macro that let's me use several abilities the first time I click it, the second click will use one ablities and the third click will use one more ability, the last click will use one more ability.


    Click 1:
    /petattack
    /cast Rapid Fire
    /use potion of the tol'vir
    /cast blood fury
    /cast dive
    /use osul peak gauntlets
    /cast Stampede
    /petautocast

    Click 2:
    /cast a murder of crows

    Click 3:
    /cast readiness

    Click 4:
    /cast a murder of crows

    Is this possible? And if not, what is the best way to handle it?
    I'm assuming everything from click 1 is off the GCD except stampede.... if that's the case I think you can just use:
    Code:
    /petattack
    /cast Rapid Fire
    /use potion of the tol'vir
    /cast blood fury
    /cast dive
    /use osul peak gauntlets
    /petautocast
    /castsequence Stampede, A Murder of Crows,   Readiness, A Murder of Crows

  14. #4554
    Field Marshal Ftx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    54
    Hello guys, I need a macro that does not take mouse over the Boss's target. In this case, basically what would Affinichi's use. Healing others without leaving the boss's target.

    Thank you and sorry about my english. is terrible.

  15. #4555
    Quote Originally Posted by Sweetshadows View Post
    Hello guys, I need a macro that does not take mouse over the Boss's target. In this case, basically what would Affinichi's use. Healing others without leaving the boss's target.

    Thank you and sorry about my english. is terrible.
    Healing mouseover macros look basically like this:

    Code:
    #showtooltip
    /cast [@mouseover,help,nodead][help][@player]Soothing Mist
    and change the name of Soothing Mist for Renewing Mist and Surging Mist etc. to make more macros

    Gershuun @ Borean Tundra US - Interface & Macros Moderator

  16. #4556
    Field Marshal Ftx's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Brazil
    Posts
    54
    Quote Originally Posted by lawomous View Post
    Healing mouseover macros look basically like this:

    Code:
    #showtooltip
    /cast [@mouseover,help,nodead][help][@player]Soothing Mist
    and change the name of Soothing Mist for Renewing Mist and Surging Mist etc. to make more macros

    Thank you lawomous, this is i'm looking for.

  17. #4557
    Quote Originally Posted by lawomous View Post
    Healing mouseover macros look basically like this:

    Code:
    #showtooltip
    /cast [@mouseover,help,nodead][help][@player]Soothing Mist
    and change the name of Soothing Mist for Renewing Mist and Surging Mist etc. to make more macros
    Isnt there addons that do the same job? Thus saving all those macro slots.
    I know I got a macro slot problem, just to damn few of them :P
    Hook 'till you're hooked!

  18. #4558
    High Overlord madorable's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Narnia, in your wardrobe watching you sleep
    Posts
    151
    Quote Originally Posted by Nonslid View Post
    Isnt there addons that do the same job? Thus saving all those macro slots.
    I know I got a macro slot problem, just to damn few of them :P
    There's an addon called Clique that can achieve the same thing, yea.

  19. #4559
    Hi. I'm a healer in 3s. I want to assist my mage everytime I cast damage spells. Basically I want to be able to have anything targetted but when I fire that macro it will cast lava burst on my mage's target and not lose my target. Is there something similar to like target=mymage'sname'starget?

    I don't want to /assist him because that would make me target the enemy and I don't want to target=targettarget because that means I have to target my mage first.

    Thanks ^.^

  20. #4560
    Set your mage as your focus and use:

    #showtooltip <spellname>
    /cast [@focustarget, harm] <spellname>

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •