Page 76 of 82 FirstFirst ...
26
66
74
75
76
77
78
... LastLast
  1. #1501
    Stood in the Fire Pyra's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Bonheiden, Belgium
    Posts
    381
    Quote Originally Posted by Delanath View Post
    Yep, both specializations are set to Threat Plates.
    Yes, same, still doesnt work

    Awesomely made by Caiti.

  2. #1502
    The Patient Alexeiblu's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Maryland
    Posts
    265
    I noticed that for the time being that threat plates have not been working. Another alternative for people would be to use the option right above "Threat Plates" at the bottom. I think its called "Quartz" at lest that was my favorite out of the ones that actually do work. ANYTHING is better than the damn blizzard plates.

  3. #1503

  4. #1504
    Curse said the version I had was 6.8 and 6.008.

    Somehow I got it working. Lastnight I deleted all the addon files and associated saved variables files and replaced them with the files from the most recent TUSUI .zip. When I logged in it was the same; blizz nameplates for both friendly and enemy targets (I checked that the addons were enabled at the character selection screen). The funny thing was the curse client said Tptp was fully up-to-date even after refreshing my list this morning, even though the files were from 9/24 and 8/27 which would mean they were extremely out-of-date. So, just right now, I forced curse to redownload and install both tidy plates and tidyplates: threat plates and after logging in everything is fine.

    Would you still like my saved variables file?
    Art of Hozen-fu:
    Grab, stab and ookin bite it.
    Repeat until win

  5. #1505
    Quote Originally Posted by Delanath View Post
    Curse said the version I had was 6.8 and 6.008.

    Somehow I got it working. Lastnight I deleted all the addon files and associated saved variables files and replaced them with the files from the most recent TUSUI .zip. When I logged in it was the same; blizz nameplates for both friendly and enemy targets (I checked that the addons were enabled at the character selection screen). The funny thing was the curse client said Tptp was fully up-to-date even after refreshing my list this morning, even though the files were from 9/24 and 8/27 which would mean they were extremely out-of-date. So, just right now, I forced curse to redownload and install both tidy plates and tidyplates: threat plates and after logging in everything is fine.

    Would you still like my saved variables file?
    No, that's sufficient. I noticed that myself with some of my addons needing a direct download and unzipping.

  6. #1506
    Tidyplates is not working for me and as far as what I found out there is no 5.1 update available yet, only 5.0.5.

  7. #1507
    Quote Originally Posted by Azek View Post
    Tidyplates is not working for me and as far as what I found out there is no 5.1 update available yet, only 5.0.5.
    http://www.wowinterface.com/download...idyPlates.html
    http://www.curse.com/addons/wow/tidy-plates

    You couldn't find those :U?

  8. #1508
    Quote Originally Posted by Azek View Post
    Tidyplates is not working for me and as far as what I found out there is no 5.1 update available yet, only 5.0.5.
    Scroll up man, the two posts above the one I'm quoting give you a fix for this.
    Art of Hozen-fu:
    Grab, stab and ookin bite it.
    Repeat until win

  9. #1509
    Stood in the Fire Pyra's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Bonheiden, Belgium
    Posts
    381
    There was an update for Grid today. Do not update it to version r1557
    When I did it, my side icons didnt seem to show up anymore. Had to downgrade to r1532 again.

    Awesomely made by Caiti.

  10. #1510
    Quote Originally Posted by Pyra View Post
    There was an update for Grid today. Do not update it to version r1557
    When I did it, my side icons didnt seem to show up anymore. Had to downgrade to r1532 again.
    For some reason Phanx decided to change the way the options for indicators are indexed in the options table. So here are some updates to my grid modules:
    https://dl.dropbox.com/u/4479083/Gri...y_Syronius.zip

  11. #1511
    High Overlord Babytaco's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Oregon
    Posts
    198
    No picture?

  12. #1512
    Quote Originally Posted by Babytaco View Post
    No picture?
    Of what exactly?

  13. #1513
    High Overlord Babytaco's Avatar
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Oregon
    Posts
    198
    Quote Originally Posted by Syronius View Post
    Of what exactly?
    The whole UI.. nvm though. I found one on your download link. Was pretty hidden though.

  14. #1514
    Stood in the Fire Pyra's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Bonheiden, Belgium
    Posts
    381
    Quote Originally Posted by Syronius View Post
    For some reason Phanx decided to change the way the options for indicators are indexed in the options table. So here are some updates to my grid modules:
    https://dl.dropbox.com/u/4479083/Gri...y_Syronius.zip
    Sorry. I can't open it on my phone so can't check it atm. It's a modified grid or modified side? Or both?

    Edit: fixed. Thank you!
    Last edited by Pyra; 2012-12-11 at 05:13 PM.

    Awesomely made by Caiti.

  15. #1515
    Stood in the Fire Pyra's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Bonheiden, Belgium
    Posts
    381
    Who Framed Watcher Wabbit seems a bit bugged this time. Can't minimize it anymore, and even when i dont have any quests tracked, it's still there

    Awesomely made by Caiti.

  16. #1516
    Quote Originally Posted by Pyra View Post
    Who Framed Watcher Wabbit seems a bit bugged this time. Can't minimize it anymore, and even when i dont have any quests tracked, it's still there
    http://www.wowinterface.com/download...herWabbit.html

    Issue has been addressed.

  17. #1517
    Blademaster
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    France, Nice
    Posts
    35
    Hi everyone,

    So i update somes addons by my self without any curse client and that solved some of my problem but still got some with Stuf.
    My problem is that when i want to cancel Totems, or something else wow gimme the message that UIblizzard blocked the addon and need to ignore or disable for fix it...... any solutions ?
    Also i cant cancel anybuff when i am in fight it's lock dont know why .....

    Thanks for help

  18. #1518
    i'm guessing the 1680x1050 resolution is still under develop?

  19. #1519
    Blademaster
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    France, Nice
    Posts
    35
    Any news for my problem ?

  20. #1520
    The Patient Alexeiblu's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Maryland
    Posts
    265
    Quote Originally Posted by Vaxxym View Post
    Hi everyone,

    So i update somes addons by my self without any curse client and that solved some of my problem but still got some with Stuf.
    My problem is that when i want to cancel Totems, or something else wow gimme the message that UIblizzard blocked the addon and need to ignore or disable for fix it...... any solutions ?
    Also i cant cancel anybuff when i am in fight it's lock dont know why .....

    Thanks for help
    Make sure when updating your add-ons through the curse client you are not updating the one's that ask you to "modify" I noticed some problems with that. Probably shouldn't be cancelling totems should use recall but if you are cancelling them and getting that "UIBlizzard blocked this add-on" click on ignore and reload the UI usually that will fix it for the time being until the add-on can be updated. If you're having trouble canceling buff's in a fight use the "/cancelaura" then the spell name (really helpful on Amber Shaper). If you also keep getting these UI error's post those error's here and maybe someone could help you with them. I hope this helps some!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •