1. #3801
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    15,372
    http://www.amazon.com/dp/B0013DJ31A/...l_158alvi4hm_b

    One refurbished from $1,400~? Wtf. I'd like to see what it looks like. O_o
    i7-5820K | ASUS X99- Deluxe | Crucial 2x8GB DDR4 2133MHz | eVGA GTX 760 SC | Crucial MX100 512GB | Crucial M500 240GB | Crucial m4 128GB | Western Digital Blue 1TB | Western Digital Black 1TB | SeaSonic X660 Gold
    ASUS MX239H | Schiit Stack Modi + Asgard 2 | Sennheiser HD598 | Audio Technica ATH-AD700 | Presonus Eris E5 Studio Monitors | Blue Snowball Mic | Razer Death Adder | Corsair K70 | CyberPower 1500PFCLCD UPS

  2. #3802
    High Overlord
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    197
    Quote Originally Posted by Vanthem View Post
    WTB Pictures! Telling us what is in your rig is meh, Pictures speak a thousand words! :P
    Haven't I seen that you have to have a certain post count to post? If so how many? I don't want to spam the boards but
    I figure I'll contribute a little bit more now and post a picture when I can.



    Quote Originally Posted by Rixis View Post
    you have a sli capable motherboard, a 1000 watt psu and you don't know if you want to install a second gtx 580 O.o

    why buy it if not to plug it in? :P
    I put the first one in and it plays everything amazingly. The 2nd one that I didn't pay full price for I decided would be overkill.
    It's going up on craigslist :P




    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    An SSD and 2 velociraptors? Please tell me you've had the raptors for a long time and you just have them now just because....

    Also for such an extravagant setup, why not get a better CPU heatsink?
    I'd read good reviews on the heatsink. It didn't go over 65c when running prime95. In games it's like 51c.
    Yes, I've had one of the wdvr's for 2 years and the other for a little over a year.
    Last edited by 0ptimo; 2011-10-07 at 12:37 AM.

  3. #3803
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    An SSD and 2 velociraptors? Please tell me you've had the raptors for a long time and you just have them now just because....

    Also for such an extravagant setup, why not get a better CPU heatsink?

    ---------- Post added 2011-10-06 at 11:38 PM ----------



    A 120GB just for boot and another 120GB just for WoW? PLEASE tell me you have other stuff on those drives.... Otherwise they're a huge waste.
    The H50 is more than enough to cool a 2500k or 2600k. Hell, I had the H70 cooling my i7 920 at 4Ghz just fine. As far as raptors are concerned, some have them before upgrading to SSDs and some are able to get them cheap.

    Would you turn down a pair of 300Gb Velociraptors (WD3000HLFS) for about £30? I don't know where or when 0ptimo got theirs, but I picked up mine for exactly that much around two years ago. (I, in fact, got four of them at the time and simply sold two on for I think about £60 each.). I then got my SSD a little under a year ago, and now use my raptors as the "storage" drive, with my SSD as the system drive.

    (Whups, remembered I had the H70 and not the H50. Still, the H50 is plenty for the i5/i7)
    Last edited by FlawlessSoul; 2011-10-07 at 01:51 AM.

  4. #3804
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post

    A 120GB just for boot and another 120GB just for WoW? PLEASE tell me you have other stuff on those drives.... Otherwise they're a huge waste.
    I have a few other things on there as well, but mainly just use them like I said. They were free. Can't complain about free......I mean some photo editing, video editing, Solidworks design....you know...basic stuff....and then gaming on the side.

    ---------- Post added 2011-10-06 at 09:07 PM ----------

    Quote Originally Posted by ispano View Post
    Should look at his primary monitor then. It costs more than mine. It's designed for color critical applications.
    Yep, I rescued it from the scrap pile.....my company had sold it to a client in Canada, and after we added an anti-glare polycarbonate protective panel....some joker in Canadian customs decided he needed to remove it from the box for inspection...and he proceeded to drop it off the inspection cable, shattering the bezel and ripping the OSD controls from the front and breaking one of the backlight tubes

    We got it back, I ordered the parts on my dime, and managed to put it back together (took me 3 months due to a parts shortage from NEC)

    Now it lives on my desk.

  5. #3805
    Stood in the Fire
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Hell
    Posts
    348
    A couple years old but still screams.

    i7 [email protected] no overvoltage=long life, cosiar750ps, 6gb ram @1333 7/7/7/18, 120ssd for win7 64bit boot, 60ssd for wow, 1tb e-sata backup hd, 21"monitor, 15" monitor for interwebs while gaming, CM storm scout case added extra 120mm fan to front, dark knight xigmatic cpu cooler, gtx260 slightly overclocked no overvoltage, pciex1 wireless card, Moterola sb6120cable modem @ 19gb down/2-3gb up, logitech g15.

    Would love to up the gpu but hard to sell used video cards. Getting corsiar HS1 headset for bday

    15/25 lat 130fps in raids.

  6. #3806
    Quote Originally Posted by Darksideblues42 View Post
    I have a few other things on there as well, but mainly just use them like I said. They were free. Can't complain about free......I mean some photo editing, video editing, Solidworks design....you know...basic stuff....and then gaming on the side.

    ---------- Post added 2011-10-06 at 09:07 PM ----------



    Yep, I rescued it from the scrap pile.....my company had sold it to a client in Canada, and after we added an anti-glare polycarbonate protective panel....some joker in Canadian customs decided he needed to remove it from the box for inspection...and he proceeded to drop it off the inspection cable, shattering the bezel and ripping the OSD controls from the front and breaking one of the backlight tubes

    We got it back, I ordered the parts on my dime, and managed to put it back together (took me 3 months due to a parts shortage from NEC)

    Now it lives on my desk.
    Sounds like that joker got you a nice monitor, eh!

  7. #3807
    Moderator Uggorthaholy's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Granbury, TX
    Posts
    3,052
    Quote Originally Posted by 0ptimo View Post
    I put the first one in and it plays everything amazingly. The 2nd one that I didn't pay full price for I decided would be overkill.
    It's going up on craigslist :P
    You should reconsider. BF3 will likely use the power of 2XGTX580s for the maxed out settings, and scaling in SLi for 580s will keep it several years before you have to upgrade, as opposed to maybe 2.

  8. #3808
    High Overlord
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    197
    Quote Originally Posted by uggorthaholy View Post
    You should reconsider. BF3 will likely use the power of 2XGTX580s for the maxed out settings, and scaling in SLi for 580s will keep it several years before you have to upgrade, as opposed to maybe 2.
    Will I really not be able to max out BF3 even with the 3gb version of the 580?

  9. #3809
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    12,897
    Quote Originally Posted by 0ptimo View Post
    Will I really not be able to max out BF3 even with the 3gb version of the 580?
    No one knows 'til release. But I'm gonna go ahead and guess with "Yes - but not achieve 60FPS"


    I'm also thinking that SLI GTX580s won't be the minimum for maximum out BF3.
    Thinking about how the question was asked, they responded to someone with a GTX580, and meant to say, "one 580 isn't enough but it will be enough if you add another" - because you're unlikely to sell the 580 and buy two lesser, for instance. I'm sure SLI/Crossfire with lesser cards will suffice as well, but the GTX580 having bigger margin.

  10. #3810
    High Overlord
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    197
    Quote Originally Posted by tetrisGOAT View Post
    No one knows 'til release. But I'm gonna go ahead and guess with "Yes - but not achieve 60FPS"


    I'm also thinking that SLI GTX580s won't be the minimum for maximum out BF3.
    Thinking about how the question was asked, they responded to someone with a GTX580, and meant to say, "one 580 isn't enough but it will be enough if you add another" - because you're unlikely to sell the 580 and buy two lesser, for instance. I'm sure SLI/Crossfire with lesser cards will suffice as well, but the GTX580 having bigger margin.
    Hmm...I just assumed since any game I play currently is rocking 100+ FPS maxed out that BF3 wouldn't be that devestating. I guess I'll have to wait and see. Maybe the other one won't be going up on craigslist :P

  11. #3811
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    12,897
    Quote Originally Posted by 0ptimo View Post
    Hmm...I just assumed since any game I play currently is rocking 100+ FPS maxed out that BF3 wouldn't be that devestating. I guess I'll have to wait and see. Maybe the other one won't be going up on craigslist :P
    BF3 in difference to those other games are designed around the idea that people actually have as powerful computers as they do, not designed around the inferior hardware (ie, PS3 / xbox360) and that "everyone should be able to play the game", and then scaled it up slightly.

    Meaning, this is an actual game. I do hope they stick true to their word though. That "One GTX 580 isn't enough".

  12. #3812
    Herald of the Titans Saithes's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Mun
    Posts
    2,694
    Quote Originally Posted by tetrisGOAT View Post
    BF3 in difference to those other games are designed around the idea that people actually have as powerful computers as they do, not designed around the inferior hardware (ie, PS3 / xbox360) and that "everyone should be able to play the game", and then scaled it up slightly.

    Meaning, this is an actual game. I do hope they stick true to their word though. That "One GTX 580 isn't enough".
    Sadly though its seeming like they did just scale it upwards lol.. The game thus far has nothing that makes it stand out from consoles other than the server capacities and upscale textures, which is a pretty good indication of when a developer simply reconfigures the game slightly from consoles and moves it into PC's.

  13. #3813
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    12,897
    Quote Originally Posted by Saithes View Post
    Sadly though its seeming like they did just scale it upwards lol..
    Ultra is, again, not availible in the beta! We'll know for sure come release

  14. #3814
    Herald of the Titans Saithes's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Mun
    Posts
    2,694
    Quote Originally Posted by tetrisGOAT View Post
    Ultra is, again, not availible in the beta! We'll know for sure come release
    Doesn't change that the game is simply looking like an upscale console port Just like Crysis 2 lol.


    Even the limitations on the Destruction 3.0 Physics engine scream CONSOLE PORT seeing as DICE originally said it would allow for the majority of the game to be destructible, but not even half of it is. Also the effects from destroying stuff is scaled back, its better than the alpha yes.. but I don't foresee it being any better because they still have to keep consoles in mind.

    The only good thing is that DICE/EA are doing it right and optimizing it for PC's so it isn't like GTA:4
    Last edited by Saithes; 2011-10-07 at 01:26 PM.

  15. #3815
    The Lightbringer Asera's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    This side of an imaginary line in the sand
    Posts
    3,740
    Since I am not winning any awards for an impressive tower anytime soon... I shall claim victory in any impending peripheral war!

    Node 304 | i7 3770 | H77N WIFI | 2x4GiB HyperX 1600 | 2x512GB MX100 | MSI GTX970 4GiB | U2711 | 6GV2 | Naga Hex Wrath | Yamaha RX-V550 | Win8.1 Pro
    15" Retina MBP | i7 4960HQ | 16GiB 1600 | 512GB PCIe SSD | IRIS Pro + GT750M | G700S | OSX 10.10

  16. #3816
    Quote Originally Posted by Asera View Post
    Since I am not winning any awards for an impressive tower anytime soon... I shall claim victory in any impending peripheral war!

    [IMG]snip[/IMG]
    Is that a vinyl printer?

  17. #3817
    The Lightbringer Asera's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    This side of an imaginary line in the sand
    Posts
    3,740
    Quote Originally Posted by FlawlessSoul View Post
    Is that a vinyl printer?
    Sure is!

    It is my favourite thing at work. xD
    Node 304 | i7 3770 | H77N WIFI | 2x4GiB HyperX 1600 | 2x512GB MX100 | MSI GTX970 4GiB | U2711 | 6GV2 | Naga Hex Wrath | Yamaha RX-V550 | Win8.1 Pro
    15" Retina MBP | i7 4960HQ | 16GiB 1600 | 512GB PCIe SSD | IRIS Pro + GT750M | G700S | OSX 10.10

  18. #3818
    Herald of the Titans Saithes's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Mun
    Posts
    2,694
    Quote Originally Posted by Asera View Post
    Sure is!

    It is my favourite thing at work. xD
    I am so jelly.

  19. #3819
    Pit Lord Wries's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    2,432
    Quote Originally Posted by Asera View Post
    Since I am not winning any awards for an impressive tower anytime soon... I shall claim victory in any impending peripheral war!

    Cheating when using work stuff! that's not yours! In that case I'll archive out mmo-c's entire youtube channel on HDCAM-SR and take a pic ;o
    Obsidian 350D | Intel Core i7 2700K @ 4.8GHz | ASUS Maximus V Gene Z77 | 32GB RAM | Nvidia Geforce GTX 980 | 500GB SSD | LG 34" 21:9 34UM95-P

  20. #3820
    The Lightbringer Asera's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    This side of an imaginary line in the sand
    Posts
    3,740
    Quote Originally Posted by Wries View Post
    Cheating when using work stuff! that's not yours! In that case I'll archive out mmo-c's entire youtube channel on HDCAM-SR and take a pic ;o
    It's in my department, I run it and oversee it's use! It's sort of mine!

    Although I am looking into getting one of my own sometime and maybe running a small printshop. Whenever I get a house of my own.
    Node 304 | i7 3770 | H77N WIFI | 2x4GiB HyperX 1600 | 2x512GB MX100 | MSI GTX970 4GiB | U2711 | 6GV2 | Naga Hex Wrath | Yamaha RX-V550 | Win8.1 Pro
    15" Retina MBP | i7 4960HQ | 16GiB 1600 | 512GB PCIe SSD | IRIS Pro + GT750M | G700S | OSX 10.10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •