1. #4541
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    Bah, can't figure out where to put the phantom front connectors and such. The manual doesn't really cover that..
    Bottom right of the motherboard.

    There's a small, white thing that comes with your mobo. It has names corresponding.

  2. #4542
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,077
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    Gigabyte GA-Z68XP-UD3 REV 1.0


    But there are some pins that don't have a similar name on the motherboard if you know what I mean. Well, I'm going to bed now, I'll have to work on it more tomorrow.
    Probably your start/reset/hdd led pins. It's hard to know what you're talking about without pics, sorry : /

  3. #4543
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    But there are some pins that don't have a similar name on the motherboard if you know what I mean. Well, I'm going to bed now, I'll have to work on it more tomorrow.
    Like I posted earlier, check the following image:



    Bottom right of the board. Your cables are probably color coded (the wires). Just align them up and you should be set. If they aren't color coded, then it will have +/- signs and some type of label (like HDD LED).

  4. #4544
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,077
    Most motherboards I know come with these:



    The white one (or whatever color yours is) should make it fairly easy to identify where power/reset/hdd/etc goes.

  5. #4545
    Quote Originally Posted by Xuvial View Post
    Most motherboards I know come with these:



    The white one (or whatever color yours is) should make it fairly easy to identify where power/reset/hdd/etc goes.
    I went full retard with these and couldn't find where they plug in because I hadn't spotted that I need to remove a little plastic cap that covered the slots.

  6. #4546
    The Lightbringer Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,000
    Okay, I'm awake now. I think I've got most of the Fpanel cables done, but where do I plug in the case fan cables?


    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W
    NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080, 1x 22" 1920x1080 | Audio Technica ATH-M50x with ModMic | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  7. #4547
    Fluffy Kitten Marest's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Sweden
    Posts
    4,246
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    Okay, I'm awake now. I think I've got most of the Fpanel cables done, but where do I plug in the case fan cables?
    Those are connectors coming from the fan controller and not the fans.

  8. #4548
    The Lightbringer Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,000
    Quote Originally Posted by Marest View Post
    Those are connectors coming from the fan controller and not the fans.
    Do I need to like plug em into the fans?

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W
    NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080, 1x 22" 1920x1080 | Audio Technica ATH-M50x with ModMic | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  9. #4549

  10. #4550
    The Lightbringer Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,000
    Oh, NZXT have already plugged in the fans that are included, that's if you add more.

    What about this? What is it?



    EDIT: Think I'm done. Tried test boothing it and it works! Now I just need to install windows!
    Last edited by Platinus; 2011-11-22 at 08:32 AM.

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W
    NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080, 1x 22" 1920x1080 | Audio Technica ATH-M50x with ModMic | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  11. #4551

  12. #4552
    The Lightbringer Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,000
    Edit from my last post: Think I'm done. Tried test boothing it and it works! Now I just need to install windows!

    The case fans are not spinning tho. Think I did something wrong.

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W
    NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080, 1x 22" 1920x1080 | Audio Technica ATH-M50x with ModMic | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  13. #4553

  14. #4554
    The Lightbringer Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,000
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    Did you give the fan panel power? ;p Gotta make sure it is powered, I believe mine is powered with a measly molex. lol
    MAybe that's what the molex is for, now where do you plug in molexes?

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W
    NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080, 1x 22" 1920x1080 | Audio Technica ATH-M50x with ModMic | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  15. #4555

  16. #4556
    The Lightbringer Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,000
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    It likely is, take a good look at the power chords you have on your power supply. ;p
    FUCK! I think I bent one of the molex pins to the side.. and now it doesn't fit..

    Actually, I'm not even sure I bent it.
    Last edited by Platinus; 2011-11-22 at 08:55 AM.

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W
    NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080, 1x 22" 1920x1080 | Audio Technica ATH-M50x with ModMic | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

  17. #4557

  18. #4558
    Quote Originally Posted by Rotomon View Post
    asus board. 3.0ghz quad core processor, 2 nvidia gtx 460s, coolermaster haf case, w7, All razor peripherals ( naga, lycosa, carcharious, nostromo goliathus extended edtition)

    Pictures are being dumb but all are normal on my website link at bottom of post
    *lots of pics*
    Lol, someone is a Swifty fan :P
    <Baddies> 10/10M BRF US #54

  19. #4559
    Scarab Lord Djinni's Avatar
    Join Date
    May 2009
    Location
    Guildford, Surrey, UK
    Posts
    4,118
    Quote Originally Posted by Platinus View Post
    FUCK! I think I bent one of the molex pins to the side.. and now it doesn't fit..

    Actually, I'm not even sure I bent it.
    The pins in those connectors are often loose and wriggle about a bit, as long as they still make a good connection they will work just fine.
    There are occasions typical of fans, that the molex connector is a pass through and the pin actually comes out the other side. Just plug something in the other end of it, plug in the intended power or whatever and so long as you don't wriggle the wire about too much after that it'll be fine (I currently have 2 fans like this) While I did ring up and get replacements, I simply added the new fans to my system, rather than replace the fans that were in question.
    Current Project :::: Virtual Private Server hosting and Modded Minecraft admin :::: http://www.refreshprojects.com/
    CASE: Fractal Design Define R4 || CPU: Intel i7 2600k @ 4.8GHz || Cooler: Thermaltake Frio Pull/Push || RAM: 12GB G.Skill Ripjaws-X || MB: ASUS P8Z68 V-PRO || SSD: Samsung 850 Pro 1TB || HDD: 2x 3TB WD Red, 4x 4TB WD Red, 2x 1TB Samsung SpinPoint F3 || GPU: MSI GTX 970 || VDU(s): Samsung 2233RZ, LG IPS236V-PN, Samsung 46 F6320

  20. #4560
    The Lightbringer Platinus's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Stockholm, Sweden
    Posts
    3,000
    Okay. good

    I'm gonna take a short break, eat break(fast) and watch how I met your mother.

    [email protected] | GeForce GTX 760 | 8GB DDR3-1600MHz | Samsung 840 120GB SSD | 1+2TB HDD | Gigabyte Z68XP-UD3 | Corsair CX V2 500W
    NZXT Phantom | 2x 24" 1920x1080, 1x 22" 1920x1080 | Audio Technica ATH-M50x with ModMic | Qpad MK-80 MX Blue | Logitech G600

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •