1. #8021
    Sorry for the weird links cant post photo's yet. Also taken with me phone going to make some better photo's when i get the change

    dropbox.com/s/toae51xgqgf2d3a/2012-07-30%2013.27.19.jpg
    dropbox.com/s/5dfwtvc425nz7hy/2012-07-30%2013.26.47.jpg
    Last edited by Konijntjes; 2012-07-31 at 06:39 AM.

  2. #8022
    Grunt Cuckoos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Washington state
    Posts
    16
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    So because it is faulty, he wants to sell it all for $1k~? I'm sorry but is he stupid? Take the SSD out, try and get a proper Samsung/WD HDD and just see how Windows does on that.... somehow I doubt he needs to sell everything. Or could he still return the OCZ SSD, if that's an option?

    And people say SATA III OCZ SSDs are no problem with new firmwares, bahhh. What BSOD code are you guys getting?

    ---------- Post added 2012-07-28 at 10:28 PM ----------



    Somehow I bet the monitor is a 1920x1080 27". x_x

    Please Cuckoos... tell me the 27" is a 2560x1440 resolution display. =/
    yes DeltrusDisc my 27 samsung is 2560x1440 850 series since everyone giveing me such a hard time useing 1 monitor i went ahead and ordered 2 more of them, i know thats what my video cards our meant for so ill try it out and go from there. they will be in on wed im going to have to restructure my whole desk setup to fit 3 of them on here meaning my case will have to move off desk once i have this all done ill take pics with my wifes camera not my old iphone which had crappy pics
    Last edited by Cuckoos; 2012-07-31 at 12:50 PM.

  3. #8023
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    16,368
    Quote Originally Posted by Cuckoos View Post
    yes DeltrusDisc my 27 samsung is 2560x1440 850 series since everyone giveing me such a hard time useing 1 monitor i went ahead and ordered 2 more of them, i know thats what my video cards our meant for so ill try it out and go from there
    That's definitely a better way to use three 680s sir! Going to do NVidia surround?
    Quote Originally Posted by Belize View Post
    Online dating turned into circumcision discussion. Good job MMO-C, it only took 25 pages.
    My Ridiculous Computer Setup

    MY YOUTUBE CHANNEL: Beer, Games, Opinions
    | CPU Overclocking Thread | GPU Overclocking Thread

  4. #8024
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    That's definitely a better way to use three 680s sir! Going to do NVidia surround?
    or dual 690 ?

  5. #8025
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    16,368
    Quote Originally Posted by Konijntjes View Post
    or dual 690 ?
    He got 3 680s, which is about equal to 1.5 690s.
    Quote Originally Posted by Belize View Post
    Online dating turned into circumcision discussion. Good job MMO-C, it only took 25 pages.
    My Ridiculous Computer Setup

    MY YOUTUBE CHANNEL: Beer, Games, Opinions
    | CPU Overclocking Thread | GPU Overclocking Thread

  6. #8026
    Grunt Cuckoos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Washington state
    Posts
    16
    yes i would imagine so, im upset since i ordered my pc in may since my old one went down that the new 690 werent available quite yet so i had to go with the 3 680's which im not complaining bye no means they rock but the new 690 is so op atm makes me drool. but for GW2 ill be fine

  7. #8027
    Quote Originally Posted by Cuckoos View Post
    yes i would imagine so, im upset since i ordered my pc in may since my old one went down that the new 690 werent available quite yet so i had to go with the 3 680's which im not complaining bye no means they rock but the new 690 is so op atm makes me drool. but for GW2 ill be fine
    almost every game will be fine within the next few years

  8. #8028
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    16,368
    Quote Originally Posted by Cuckoos View Post
    yes i would imagine so, im upset since i ordered my pc in may since my old one went down that the new 690 werent available quite yet so i had to go with the 3 680's which im not complaining bye no means they rock but the new 690 is so op atm makes me drool. but for GW2 ill be fine
    As I understand it though, dual GPU cards are a pain in the arse, anyways. :P

    Also, when do we get pictures? :3
    Quote Originally Posted by Belize View Post
    Online dating turned into circumcision discussion. Good job MMO-C, it only took 25 pages.
    My Ridiculous Computer Setup

    MY YOUTUBE CHANNEL: Beer, Games, Opinions
    | CPU Overclocking Thread | GPU Overclocking Thread

  9. #8029
    Grunt Cuckoos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Washington state
    Posts
    16
    my new monitors should be in within this week ill have to restructure my whole setup too accomidate the monitors since my chassis sits on my desk i had previously taken pictures on my old 3g iphone but pics came out really bad.. its been dropped more than a few times once i get everything hooked up ill grab my wifes camera and take some new pics

  10. #8030
    Quote Originally Posted by Cuckoos View Post
    my new monitors should be in within this week ill have to restructure my whole setup too accomidate the monitors since my chassis sits on my desk i had previously taken pictures on my old 3g iphone but pics came out really bad.. its been dropped more than a few times once i get everything hooked up ill grab my wifes camera and take some new pics
    Looking foward in seeing them sitting on a single 27" dell atm love that monitor

  11. #8031
    Grunt Cuckoos's Avatar
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Washington state
    Posts
    16
    i have one question guy at bestbuy told me other day not a employee hes running 3 23 inch monitores not 2560x1440 and he said while playing GW2, in WvW or spvp he had it setup when he was playing his center screen showed his toon then each side left/right showed the side of his toon while running around, meaning he didnt have to look over with his mouse to look that way giveing him a huge advantage in visibility, is that even possible cuz it didnt sound right to me

  12. #8032
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,100
    Quote Originally Posted by Cuckoos View Post
    i have one question guy at bestbuy told me other day not a employee hes running 3 23 inch monitores not 2560x1440 and he said while playing GW2, in WvW or spvp he had it setup when he was playing his center screen showed his toon then each side left/right showed the side of his toon while running around, meaning he didnt have to look over with his mouse to look that way giveing him a huge advantage in visibility, is that even possible cuz it didnt sound right to me
    I'll PM you with a reply since that question has more to do with GW2 and less to do with the gaming setup. That kind of thing should either be asked in it's own thread, the Computer Chat thread or in the GW2 sub-forum.

    @OT My NZXT LED 2m thingy-stuff arrived yesterday! After raging about how it would fit in none of my PCI slots (retarded design) I finally realized that my CM Sniper had an 8th vertical slot, so it went there. Pics when I get home.

  13. #8033
    Pandaren Monk Maruka's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Alberta
    Posts
    1,957
    Set up a push/pull h100 in my 600t case lol, was a damn nightmare all for like 7C less. I broke a screw off too so its only on by 3 which probably isnt helping my temps durrrr.

  14. #8034
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,100
    Meh even 2 screws holding a fan (diagonally) have the same effect as 4. If the screws are STUPIDLY ANNOYING to put in, I only bother with 2.
    Last edited by Xuvial; 2012-08-01 at 06:04 AM.

  15. #8035
    Pandaren Monk Maruka's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Alberta
    Posts
    1,957
    Well i meant on the actual heat sink touching the cpu, not just a fan

  16. #8036
    Quote Originally Posted by Maruka View Post
    Well i meant on the actual heat sink touching the cpu, not just a fan
    You should probably replace that asap.

  17. #8037
    Pandaren Monk Maruka's Avatar
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Alberta
    Posts
    1,957
    I have nothing to replace it with really. I cant send the h100 back since i mangled it pretty good to make it fit in my case. Ill weigh my options at my work shop and possibly just mock up a replacement with a regular nut/bolt and some washers or something. For now im rocking it with 3 and it seems to be doing fine.

  18. #8038
    Quote Originally Posted by Maruka View Post
    I have nothing to replace it with really. I cant send the h100 back since i mangled it pretty good to make it fit in my case. Ill weigh my options at my work shop and possibly just mock up a replacement with a regular nut/bolt and some washers or something. For now im rocking it with 3 and it seems to be doing fine.
    Was more thinking of just going to the hardware store and get a new screw.

  19. #8039
    The Lightbringer Endonyx's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    North-Holland, Amsterdam
    Posts
    3,041
    Just build this computer 1 months ago im still working on some thing like getting my Chipset watercooled and prob get another Graphic card in but overal its a beast there is no game i cant play xD

    My Rig:

    Case: Cooler Master COSMOS II
    Motherboard: Asus Rampage IV Extreme x79 Extended ATX
    Power Supply: Cooler Master Silent Pro Hybrid 850W
    Processor: Intel® Core™ i7-3930K 6x 3200 MHz (Sandy Bridge E, WOF.)
    CPU Cooler: Custom made Watercooling system (goes for Graphic card too)
    Memory: GeIL 32 GB DDR3-1600 Kit Evo Corsa Quad kit
    Graphics Card 1:EVGA GeForce GTX 680 Hydro Copper
    Hard Drive: OCZ VerTeX4-512Gb-560 Mb/s and i got a Western Digital WD1000DHTZ 10k Rpm(VelociRaptor)
    Soundcard: Asus ROG Xonar Phoebus


    External Hardware:
    Keyboard: Logitech G19 Gaming Keyboard
    Mouse: Razor Naga
    Headset: Logitech G930 7.1 Surround Sound Gaming Headset
    Desktop Speakers: Logitech Z 5500
    Monitor 1: 27" LG Flatron

    Will post some Foto's later when i get a good camera mine is shitty lol coz im also still working on the watercooling tubes.
    Last edited by Endonyx; 2012-08-01 at 11:39 AM.
    |Asus Rampage IV Formula|GeIL 16 GB DDR3-1600 Kit|Intel i7-3930K|EVGA GTX680 Hydro Copper|OCZ VTX4-512G x2|Corsair HX1050|Cosmos II|ASUS Xonar D2X/XDT|Astro A40|Logitech Z-5500|Custom Watercooling System|
    Vestigé - Protection Warrior - Vek'nilash - Quel'thalas - Sylvanas - Currently Playing in Banished on Sylvanas - 11/13 Mythic.

  20. #8040
    Will post another pic when I have some free time for cable management



    i5 2500k @ 4.3ghz
    CM Hyper 212 EVO
    GSkill 8gbs 1600
    AsRock z64 extreme 3 gen3
    EVGA GTX 670 FTW
    500gb seagate hdd
    Corsair TX650v2
    HAF 912
    Last edited by Blulight; 2012-08-01 at 01:56 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •