1. #10241
    The Patient at05gt's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Its called America, not 'Murica.
    Posts
    325
    It's not an H80 it's just a 50 (the 80 has a square water block, mines an older model 50 anyways) and ya it's upside down it was the only way it would install without kinking the hoses. Id have put it at the top but my motherboard is so close to the case edge there isn't enough room for push/pull. Also it's in the orientation that's shown to keep the hoses out of my top fans.

    Quote Originally Posted by Drunkenvalley View Post
    I'd rather sooner remove the fans in the roof, or flip them around. Would get some fan filters if doing the second...
    Tops as intake with the 50 exhausting, positive pressure setup? Could work, but ya I'd need some filters my room gets dusty. I could re-seat it the proper way up and stick the rad at the bottom next to the PSU. Not sure the hoses would be long enough thou.
    Last edited by at05gt; 2013-02-12 at 03:52 PM.
    Quote Originally Posted by noteworthynerd View Post
    But hey, we're just strangers on the Internet with decades of combined IT and computer building experience, what do we know?

  2. #10242



    Gigabyte Z77X-UD5H motherboard
    i7 [email protected]
    16GB corsair vengeance 1866
    GTX680 SLI
    Intel 520 240GB SSD
    WD2TB HDD,WD1TB HDD
    Corsair HX850 PSU
    Corsair H100i cooler
    Corsair Vengeance C70 case
    Sounblaster Z soundcard
    Asus VG278H 120hz monitor,Samasung 24inch monitor
    Razer Blackwidow ultimate 2013
    Razer Naga molten
    Logitech 2.1 THX speakers Z-2300
    Last edited by SuperKW; 2013-02-13 at 10:00 PM.

  3. #10243
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,047
    What fans are those on your H100i? They don't look like the supplied corsair fans. Nice build btw

  4. #10244
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    15,376
    Is the Samsung also 120Hz? I've heard some people having trouble with running 120Hz+60Hz displays.
    i7-5820K | ASUS X99- Deluxe | Crucial 2x8GB DDR4 2133MHz | eVGA GTX 760 SC | Crucial MX100 512GB | Crucial M500 240GB | Crucial m4 128GB | Western Digital Blue 1TB | Western Digital Black 1TB | SeaSonic X660 Gold
    ASUS MX239H | Schiit Stack Modi + Asgard 2 | Sennheiser HD598 | Audio Technica ATH-AD700 | Presonus Eris E5 Studio Monitors | Blue Snowball Mic | Razer Death Adder | Corsair K70 | CyberPower 1500PFCLCD UPS

  5. #10245
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,047
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    Is the Samsung also 120Hz? I've heard some people having trouble with running 120Hz+60Hz displays.
    Works for me fine, Syncmaster 120hz + some no-name Viewsonic 60hz. Powered by an 8400GS

  6. #10246
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    15,376
    Quote Originally Posted by Xuvial View Post
    Works for me fine, Syncmaster 120hz + some no-name Viewsonic 60hz. Powered by an 8400GS
    See it's powered off a different video card entirely... I'm talking from the same card.
    i7-5820K | ASUS X99- Deluxe | Crucial 2x8GB DDR4 2133MHz | eVGA GTX 760 SC | Crucial MX100 512GB | Crucial M500 240GB | Crucial m4 128GB | Western Digital Blue 1TB | Western Digital Black 1TB | SeaSonic X660 Gold
    ASUS MX239H | Schiit Stack Modi + Asgard 2 | Sennheiser HD598 | Audio Technica ATH-AD700 | Presonus Eris E5 Studio Monitors | Blue Snowball Mic | Razer Death Adder | Corsair K70 | CyberPower 1500PFCLCD UPS

  7. #10247
    Legendary! Holo's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    In the Shadows
    Posts
    6,288
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    See it's powered off a different video card entirely... I'm talking from the same card.
    I have actually no longer got trouble with that.. the only game i really had trouble with was SWTOR. And after digging some through the internet i read that using compatibility mode Win XP SP3 actually removed the problem entirely. And it did :O

    I can now run 120Hz and 60Hz next to eachother just fine with any game.

    i5-3570k @ 4.4GHz|8GB DDR3 1600MHz|EVGA GTX 670 FTW x2 SLI|Samsung 830 128GB SSD

  8. #10248
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,047
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    See it's powered off a different video card entirely... I'm talking from the same card.
    No no, it's my parent's setup. Q8200 + 8400GS, dual monitors powered by the same card, 1 of them is my old Samsung 120hz I passed down.

    My own gaming setup is single monitor (VG236H) and will stay that way.

  9. #10249
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    15,376
    ... You passed a 120Hz to them? Do they use it enough?

    And what monitor are you using now? Why haven't you posted about it?!?!?!?!
    i7-5820K | ASUS X99- Deluxe | Crucial 2x8GB DDR4 2133MHz | eVGA GTX 760 SC | Crucial MX100 512GB | Crucial M500 240GB | Crucial m4 128GB | Western Digital Blue 1TB | Western Digital Black 1TB | SeaSonic X660 Gold
    ASUS MX239H | Schiit Stack Modi + Asgard 2 | Sennheiser HD598 | Audio Technica ATH-AD700 | Presonus Eris E5 Studio Monitors | Blue Snowball Mic | Razer Death Adder | Corsair K70 | CyberPower 1500PFCLCD UPS

  10. #10250
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    12,897
    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    And what monitor are you using now? Why haven't you posted about it?!?!?!?!
    I'm fairly sure he did.
    Quote Originally Posted by Xuvial View Post
    My own gaming setup is single monitor (VG236H) and will stay that way.

  11. #10251
    The Insane DeltrusDisc's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Illinois, USA
    Posts
    15,376
    Wow didn't realize just how tired I actually am...
    i7-5820K | ASUS X99- Deluxe | Crucial 2x8GB DDR4 2133MHz | eVGA GTX 760 SC | Crucial MX100 512GB | Crucial M500 240GB | Crucial m4 128GB | Western Digital Blue 1TB | Western Digital Black 1TB | SeaSonic X660 Gold
    ASUS MX239H | Schiit Stack Modi + Asgard 2 | Sennheiser HD598 | Audio Technica ATH-AD700 | Presonus Eris E5 Studio Monitors | Blue Snowball Mic | Razer Death Adder | Corsair K70 | CyberPower 1500PFCLCD UPS

  12. #10252
    Quote Originally Posted by Xuvial View Post
    What fans are those on your H100i? They don't look like the supplied corsair fans. Nice build btw
    it is the supplied fans

    Quote Originally Posted by DeltrusDisc View Post
    Is the Samsung also 120Hz? I've heard some people having trouble with running 120Hz+60Hz displays.
    nop its 60hz and i have no problem with it

  13. #10253
    Let me know what you all think!
    Cpu: AMD 6 core 1055T
    Motherboard: MSI 970A-G46 9 Series AM3+
    Memory:G.SKILL Ripjaws X Series 16GB (4 x 4GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1866
    Videocard: EVGA GTX660 Superclocked 3gb DDR5
    Case:Zulman z11
    OS:windows 8
    SSID:kingston hyper X 120 gb
    Moniter: 32 inch sony lcd tv
    Secondary moniter: 15 inch lcd moniter (used for monitering speeds and temps)
    Mouse: Razer Naga brand new love the thing well worth it
    Future upgrades: FX cpu 4.0, water cooling, Still debating if it matters for wow
    Also debating getting a second video card to sli but not sure how well it would work on WOW
    Last edited by jjayjay25; 2013-02-17 at 09:27 AM.

  14. #10254
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,047
    Not bad, what's with the 660 3GB version? A 192-bit memory bus renders that extra vRAM pointless, not to mention the GPU core will be at it's limit long before there's any threat of vRAM running out o_O

  15. #10255
    Immortal Notarget's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Dark Side of the Moon
    Posts
    7,828
    Quote Originally Posted by Xuvial View Post
    Not bad, what's with the 660 3GB version? A 192-bit memory bus renders that extra vRAM pointless, not to mention the GPU core will be at it's limit long before there's any threat of vRAM running out o_O
    Probably because not every single PC user is that informed and then "they" default to bigger must be better.
    Last edited by Notarget; 2013-02-17 at 09:49 PM.
    CPU: Intel i5-3570k (4.5GHz) MB: ASUS Z77 Sabertooth (uefi 2003)
    GPU: Asus 280X TOP (1130MHz/1750MHz) RAM: Corsair LP/LV white 8GB 1600MHz
    SSD: Samsung 840Pro 256GB + Crucial m4 128GB (040H) PSU: Seasonic 620M CASE: Corsair 500R (White/Black) Monitor: 1440p BenQ GW2765HT 1080p LG 237L-BN IPS
    Current build! ||Old Build || Bitdefender Total Security 2015 || AV-TEST 2014

  16. #10256
    The Patient at05gt's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Its called America, not 'Murica.
    Posts
    325
    /Sigh. 10 chars
    Last edited by at05gt; 2013-02-17 at 10:24 PM.

  17. #10257
    http://www.mmo-champion.com/threads/...6#post18893116

    Update since my last post.

    Uploaded with ImageShack.us

    Uploaded with ImageShack.us

    I gave my brother my 7870 since I hated his 7770 he been using. Decided to give nvidia another chance. Been using AMD cards for years because of a bad nvidia experience. Got a GTX 680, kinda having regrets not getting a 7970 ghz lol. I was really impressed with the size of the card. My old 7870 was well into the hard drive bay. I don't like how my 2 SSDs are kinda just floating in the case, I dunno what to do about that.

    This is my best cable management ever, lol

    if images too big, i apologize.
    Last edited by Nireyo; 2013-02-17 at 09:28 PM.

  18. #10258
    I am Murloc! Xuvial's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    New Zealand
    Posts
    5,047
    Huh I just noticed but...where do you put your legs lol? It looks like it would be impossible to push a chair right up against the table. Neat setup

  19. #10259
    Quote Originally Posted by Trungalung View Post
    The cooler is too big that if I mount side way, the fans will hit the ram. I forgot to put on my 2nd fan of the cooler in the picture. Should I just forget the 2nd fan and put it side way and have the other fan point toward the back?
    You need to get the correct RAM for your set up then. I have the A70, pointed the correct way to exhaust air out the back, with both fans attached. To leave room for the cooler I used Corsair Vengeance Low Profile RAM. The heat-sink on the LP Ram wraps around the whole stick instead of sticking out on top.

    My A70 clears my RAM with several CM to spare. Below is a pic showing my A70 and RAM with plenty of clearance. Get the right RAM for your set up. If you want to use a big air cooler you have to make sure you have the other parts to work with it.

    Cooler Master HAF X : Intel Core i7 2600K @ 4.7GHz : Corsair A70 cooler : 8GB DDR3 1600MHz Corsair Vengeance LP : ASUS P8Z68 V-PRO/Gen3 : EVGA GTX GTX 670 FTW SIG2

  20. #10260
    Field Marshal
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Fort McMurray AB
    Posts
    80
    Quote Originally Posted by Nireyo View Post
    http://www.mmo-champion.com/threads/...6#post18893116

    Update since my last post.


    I gave my brother my 7870 since I hated his 7770 he been using. Decided to give nvidia another chance. Been using AMD cards for years because of a bad nvidia experience. Got a GTX 680, kinda having regrets not getting a 7970 ghz lol. I was really impressed with the size of the card. My old 7870 was well into the hard drive bay. I don't like how my 2 SSDs are kinda just floating in the case, I dunno what to do about that.

    This is my best cable management ever, lol

    if images too big, i apologize.
    You can always get some velcro and slap it on the back of the ssds to mount them on the rear of the mobo tray.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •