1. #1441
    Quote Originally Posted by sizzlinsauce View Post


    beast setup aye? 2gb of ram a 2400pro radeon card, and a sexy 18" screen off a laptop with 2000mb of hdd

    MacGyver? O.O

    Obligatory message b/c mine's too short :x
    Last edited by Icpie; 2011-07-17 at 11:20 PM.
    New and shiny compppppp!

  2. #1442
    I am Murloc! Cyanotical's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Aurora, Co
    Posts
    5,035
    Quote Originally Posted by Tic Tacs View Post
    Dude I posted my graphics setting and fps several times. If you jelly about my old system running World of Warcraft perfectly please take it elsewhere.

    It's 1680x1050 on 22'' monitor. Yes, again if you want to spend extra $400 on monitor for marginal difference, you go ahead. I'll stick around with something more practical.

    As I stated in my last post, I will do more in-combat screenshots on Monday.

    Also, I'm buying new system this winter for upcoming mmorpgs. If you are seriously interested in buying my current one pst with offer. I will provide more info.
    it more of a issue with what is known, setups close to yours are very well known, and they are well known to not perform as well as you are saying

    Quote Originally Posted by Fuzzykins View Post
    It's not that he's "jelly" about your old system running that, it's that we get annoyed when people come in here and make untrue claims, which in turn lead the community to think something different than is actually true.
    one of my hdds has a max throughput of around 6300MB/s

    i7-4790K | Z97 Class. | 8GB DDR3-2133 | GTX-690 Quad SLI | RAIDR | 512GB Samsung 830 | AX1200 | FT02
    Dell U2711 | Ducky Shine3 YoS | Steelseries Sensei Wireless | Xonar Essence One | KRK RP8G2s

  3. #1443
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    12,469
    Quote Originally Posted by Cyanotical View Post

    one of my hdds has a max throughput of around 6300MB/s
    What a coincidence. My aunt is JFK. :O

    So. Guys. Now that we know what everyone have - What will the next thing you get be?
    I will add two screens next.

  4. #1444
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post
    So. Guys. Now that we know what everyone have - What will the next thing you get be?
    Probably a case, fans, and gpu whenever keplar comes out
    Last edited by georgevonfranken; 2011-07-18 at 12:11 AM.

  5. #1445
    The Lightbringer Asera's Avatar
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Ceti Alpha V
    Posts
    3,662
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post
    What a coincidence. My aunt is JFK. :O

    So. Guys. Now that we know what everyone have - What will the next thing you get be?
    I will add two screens next.
    23" IPS panel is incoming for me. Next part will probably be... well... I don't know. I think my system is fairly well rounded now...

    Actually, I'll probably replace the Soundblaster XFi I've had since my Athlon 64 3200+.
    Statism: Total bliss is just one more regulation away.

  6. #1446
    I am Murloc! Cyanotical's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Aurora, Co
    Posts
    5,035
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post
    What a coincidence. My aunt is JFK. :O

    So. Guys. Now that we know what everyone have - What will the next thing you get be?
    I will add two screens next.
    http://i.imgur.com/r0jZa.jpg
    probably 3 new monitors, although, im kinda waiting for a good 27" IPS 120hz that is VESA compatible to come out

    i7-4790K | Z97 Class. | 8GB DDR3-2133 | GTX-690 Quad SLI | RAIDR | 512GB Samsung 830 | AX1200 | FT02
    Dell U2711 | Ducky Shine3 YoS | Steelseries Sensei Wireless | Xonar Essence One | KRK RP8G2s

  7. #1447
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    12,469
    Quote Originally Posted by Cyanotical View Post
    http://i.imgur.com/r0jZa.jpg
    probably 3 new monitors, although, im kinda waiting for a good 27" IPS 120hz that is VESA compatible to come out
    My aunts initials are also JFK, but I'd refrain from posting her name, all the same :3

    120Hz IPS? That's new to me. I hope it's a resolution larger than 1080p, which is a nice resolution but really caps out at around 24". :x

  8. #1448
    Herald of the Titans Saithes's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Mun
    Posts
    2,609
    Quote Originally Posted by Cyanotical View Post
    http://i.imgur.com/r0jZa.jpg
    probably 3 new monitors, although, im kinda waiting for a good 27" IPS 120hz that is VESA compatible to come out
    Nice RAMDisk

    Mine's faster though http://i.imgur.com/VAb2k.png

  9. #1449
    Quote Originally Posted by Cyanotical View Post
    http://i.imgur.com/r0jZa.jpg
    probably 3 new monitors, although, im kinda waiting for a good 27" IPS 120hz that is VESA compatible to come out
    Why do you have chrome spread across multiple monitors?

  10. #1450
    I am Murloc! Cyanotical's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Aurora, Co
    Posts
    5,035
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post
    My aunts initials are also JFK, but I'd refrain from posting her name, all the same :3

    120Hz IPS? That's new to me. I hope it's a resolution larger than 1080p, which is a nice resolution but really caps out at around 24". :x
    mitsubishi makes a 23" one and they are working on a 27" version, but at $1800 a piece before importing....

    i7-4790K | Z97 Class. | 8GB DDR3-2133 | GTX-690 Quad SLI | RAIDR | 512GB Samsung 830 | AX1200 | FT02
    Dell U2711 | Ducky Shine3 YoS | Steelseries Sensei Wireless | Xonar Essence One | KRK RP8G2s

  11. #1451
    Because he's using nVidia Stereo Surround and it's considered one monitor.
    EVGA Classified SR-2 | Intel Xeon X5680 x 2 | Corsair Dominator DDR3-1600 6 x 2GB | XFX HD5970 x 2
    Intel PRO/1000 PT Server NIC | ASUS Xonar DX | Corsair AX1200 | Corsair TX750
    OCZ Vertex2 60GB | WD Velociraptor 300GB x 2 | Samsung Spinpoint MP4 500GB
    EK-FB SR2 - Acetal+Nickel | EK-Supreme HF - Acetal x 2 | EK-FC5970 Acetal x 2
    Thermochill TA120.4 x 3 | Thermochill TA120.3 | Swiftech MCP655 x 2

  12. #1452
    I am Murloc! Cyanotical's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Aurora, Co
    Posts
    5,035
    Quote Originally Posted by Saithes View Post
    Nice RAMDisk

    Mine's faster though http://i.imgur.com/VAb2k.png
    very nice, have you found a use for it yet? all i've come up with is using it for my WoW and Chrome cache

    i7-4790K | Z97 Class. | 8GB DDR3-2133 | GTX-690 Quad SLI | RAIDR | 512GB Samsung 830 | AX1200 | FT02
    Dell U2711 | Ducky Shine3 YoS | Steelseries Sensei Wireless | Xonar Essence One | KRK RP8G2s

  13. #1453
    Herald of the Titans Saithes's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Mun
    Posts
    2,609
    Quote Originally Posted by Cyanotical View Post
    very nice, have you found a use for it yet? all i've come up with is using it for my WoW and Chrome cache
    I haven't discovered anything major to put on it unless I decided to buy the program or buy an actual RAM disk.

  14. #1454
    TOTALLY NOT
    Banned
    tetrisGOAT's Avatar
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    12,469
    Quote Originally Posted by ispano View Post
    Because he's using nVidia Stereo Surround and it's considered one monitor.
    *takes notes*
    Another reason to add to the list why Eyefinity (currently) work better. Is there a reason you wrote "Stereo" Surround? Is that a different mode, or is it its proper name?

    Also, question. Your Samsung Spinpoint in your sig; I don't recognise the MP4 branding, so I'm guessing laptop/2.5"?

  15. #1455
    Herald of the Titans Saithes's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Mun
    Posts
    2,609
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post
    *takes notes*
    Another reason to add to the list why Eyefinity (currently) work better. Is there a reason you wrote "Stereo" Surround? Is that a different mode, or is it its proper name?

    Also, question. Your Samsung Spinpoint in your sig; I don't recognise the MP4 branding, so I'm guessing laptop/2.5"?
    It's actually just called "Nvidia 2D Surround"

  16. #1456
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post
    *takes notes*
    Another reason to add to the list why Eyefinity (currently) work better. Is there a reason you wrote "Stereo" Surround? Is that a different mode, or is it its proper name?

    Also, question. Your Samsung Spinpoint in your sig; I don't recognise the MP4 branding, so I'm guessing laptop/2.5"?
    Most likely me getting that and the 3D tech names confused, since 3D uses Stereoscpic glasses or something. Just saw it called that once and it stuck. Think the actual name is Vision surround or something.

    And yes, laptop. Because the other 3 drives in the system are all 2.5" it made it easier, and it's just a scratch drive anyways.
    EVGA Classified SR-2 | Intel Xeon X5680 x 2 | Corsair Dominator DDR3-1600 6 x 2GB | XFX HD5970 x 2
    Intel PRO/1000 PT Server NIC | ASUS Xonar DX | Corsair AX1200 | Corsair TX750
    OCZ Vertex2 60GB | WD Velociraptor 300GB x 2 | Samsung Spinpoint MP4 500GB
    EK-FB SR2 - Acetal+Nickel | EK-Supreme HF - Acetal x 2 | EK-FC5970 Acetal x 2
    Thermochill TA120.4 x 3 | Thermochill TA120.3 | Swiftech MCP655 x 2

  17. #1457
    I am Murloc! Cyanotical's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Aurora, Co
    Posts
    5,035
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post
    *takes notes*
    Another reason to add to the list why Eyefinity (currently) work better. Is there a reason you wrote "Stereo" Surround? Is that a different mode, or is it its proper name?

    Also, question. Your Samsung Spinpoint in your sig; I don't recognise the MP4 branding, so I'm guessing laptop/2.5"?
    Eyefinity is better software side, because you can easily hotkey between a single spanned display or 3 extended desktops, but hardware wise, Nvidia Surround is better, you are for the most part stuck with one big display for windows, but games that don't support spanning will default to a single screen, and the SLI requirement keeps you from having an awesome display at 10fps

    edit, also, Nvidia works with 3 DVI monitors, i did the same thing everyone else did with my Eyefinity, that is, i got home from microcenter with two extra monitors full of excitement, and then after an hour of trying to get the thing to work, finding out that i need something called an active displayport adapter, and that it was another $100

    oh, and when i found this out, there was nothing about it on the ATi website, i found out about the adapter through one of swifty's youtube videos
    Last edited by Cyanotical; 2011-07-18 at 12:30 AM.

    i7-4790K | Z97 Class. | 8GB DDR3-2133 | GTX-690 Quad SLI | RAIDR | 512GB Samsung 830 | AX1200 | FT02
    Dell U2711 | Ducky Shine3 YoS | Steelseries Sensei Wireless | Xonar Essence One | KRK RP8G2s

  18. #1458
    That, and initially there was only one way to get Eyefinity and Crossfire working together was to use a 5970. That's been fixed of course, but it was a killer for some.
    EVGA Classified SR-2 | Intel Xeon X5680 x 2 | Corsair Dominator DDR3-1600 6 x 2GB | XFX HD5970 x 2
    Intel PRO/1000 PT Server NIC | ASUS Xonar DX | Corsair AX1200 | Corsair TX750
    OCZ Vertex2 60GB | WD Velociraptor 300GB x 2 | Samsung Spinpoint MP4 500GB
    EK-FB SR2 - Acetal+Nickel | EK-Supreme HF - Acetal x 2 | EK-FC5970 Acetal x 2
    Thermochill TA120.4 x 3 | Thermochill TA120.3 | Swiftech MCP655 x 2

  19. #1459
    Bloodsail Admiral lockblock's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    wisconsin .. I mean greymane
    Posts
    1,181



    PSU - Corsair 750TX V2
    Chasis - Corsair 600T
    Motherboard - Asrock Z77 Extreme 4
    CPU - Intel I5 2500k
    Ram - Corsair Vengeance LP 1600mhz 2x4GB
    GPU - EVGA GTX 570
    SSD - Crucial M4 128GB
    HDD - WD Blue 1TB
    HDD - 2x WD Green 2TB
    Mouse - Logitech G400
    Keyboard - Logitech G15 (orange)
    OS - Windows 8 Pro w/ WMC
    Projector - Optoma HD20
    Headset - Senheiser PC-350
    Last edited by lockblock; 2013-08-17 at 11:51 PM.
    Current Computers: Gaming Rig, HTPC
    Future Builds: Pfsense Firewall

  20. #1460
    Mechagnome Adappy's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    711
    Quote Originally Posted by tetrisgoat View Post

    So. Guys. Now that we know what everyone have - What will the next thing you get be?
    I will add two screens next.
    I'm thinking either a 120Hz monitor (most likely adding a second GTX 580 for SLI so I can actually play at 120FPS)
    ...or (most likely, because that first option is expensive as hell ), getting a Corsair H100 when/if they ever come out (depending on how reviews put them cooling wise) Possibly with a Fractal Define R3 thrown in with either option (because I'm starting to think my case lets too much noise out)
    Last edited by Adappy; 2011-07-18 at 02:17 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •