1. #1
    Bloodsail Admiral Alex86el's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Greece-EU
    Posts
    1,165

    D/Cs - no idea what is wrong - help plz

    so all day today i've been disconnecting constantly, at least once per hour or two.
    all internet goes down.

    i i reset my rooter, but it doesnt get fixed.
    and the leds on my rooter are as they are supposed to be.

    i must reboot my pc for it to fix.
    what could the problem be?


    at night when i go to sleep i'll do a full spyware/virus scan just in case :S
    cant think of anything else that might be wrong...


    thanks

  2. #2
    Stood in the Fire
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Nevada, USA
    Posts
    414
    What type of router and network card are you using? Wired, wireless?

  3. #3
    Bloodsail Admiral Alex86el's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Greece-EU
    Posts
    1,165
    Quote Originally Posted by ffaorlandu View Post
    What type of router and network card are you using? Wired, wireless?
    wired. i have the wireless disabled.
    and i have the NetFaster IAD 2, i havent heard it before, it came with the subscription from my ISP ;\

    i have also done port forwarding and have set a static IP through it's interface. if it helps.

    my "network adapter" is Atheros AR8121/AR8114 PCI-E Ethernet Controller(NDIS6.20)
    if that is what u mean, lol, i hope i got it right =P
    Last edited by Alex86el; 2010-12-30 at 04:38 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •