1. #1
    Deleted

    [A] Paralyzing Science 25man - Danish Guild 11/12.

    [A] Paralyzing Science, Silvermoon-EU - 11/12 - Danish guild.

    Paralyzing Science - En dansk wow guild - Silvermoon - Homepage: http://paralyzing.wowstead.com

    Følgende er 'hot spots':

    1 Holy Paladin
    1 Destro/Demo warlock
    1 Arms/Fury warrior
    1 Enh shaman



    Om Paralyzing Science
    Paralyzing Science er en dansk guild, som er opstået fra flere af de tidligere større danske guilds så som Zen, Bird is the Word, Hordealicious osv.

    Paralyzing Science er en semi-hardcore, men virkelig seriøs dansk endgame raiding guild der ønsker og prøve det absolut sværeste spillet har at tilbyde.

    Vi raider 3 dage om ugen onsdag, søndag og mandag, men ønsker stadigvæk at være med hvor det er udfordrende.

    Selve måden som guilden er fungere på er følgende. Vi har en guildmaster og en håndfuld officerer som tager sig af den faste daglige drift og 'service' af guilden. Vi bruger ikke classleaders som der er en del andre guilds der gør, da vi forventer vores spillere selv er up to date med alt inden for deres class samt får en god dialog mellem de andre spillere omkring hvordan de kan forbedre deres output.

    Omkring raiding bruger vi ingame kalenderen, hvor vi så tidligt som muligt for sat holdet så dem der sidder over kan planlægge ud fra det. Loots bliver fordelt via vores Loot Council som består af officerne. Det er ALTID guilden over den enkelte spiller, så item går til den der har størst mulig upgrade ud af det.

    Visionen med Paralyzing Science
    Vores mål og vision med guilden er at nå at cleare så meget som muligt, og hvor der stadigvæk er tid til irl ting.

    Hvad mangler vi?
    Vi kan altid bruge rigtig gode spillere. Som nævnt tidligere forventer vi at folk holder sig fuldt opdateret med deres class samt preformer 110% HVER gang. Lige præcis det med at preforme 110% hver gang er noget vi ser rigtig positivt på. Dog kan alle folk lave fejl, og alle kan have dårlige dage, dette betyder ikke at man bliver kicket for at lave fejl. Vi forventer blot at når man har lavet en fejl bliver der rettet op på den.

    Vores post på vores hjemmeside er altid opdateret. Står din class som vi ikke mangler den, smid blot en ansøgning alligevel og vi tager den derfra.

    Vores krav til dig
    vi forsøger og holde vores raid core så lille som muligt for og holde den så sammentømret som muligt, uden det går udover at hvis en ikke kan så bliver raidet ikke til noget. Derfor har vi store krav til vores faste raidere.

    1. Fejlfri performance:
    Encounters i wow er meget forskellige, og måderne man spiller på er også forskellige. En spiller der laver mange fejl kan desværre koste wipes, og dette er vi ikke interesseret i idet vi kun raider 3 gange om ugen.

    2. "Jeg går lige afk"...:
    Vi kender alle denne sætning fra vt. Når man raider, raider man. Der kan altid ske noget så man lige væk i et par min, men der er ikke noget mere dumt end og stå foran en boss, og så kan 24 andre personer få lov at vente.

    3. Indlæringsevne:
    En spiller der er 100% perfekt i alt hvad man foretager sig findes ikke. Vi forventer derfor ikke at alle er perfekte, men derfor skal man stadigvæk ikke stå i det der fine ild der ligger på jorden. Det er fint en spiller laver en fejl, så forsøger man at rette op på det. Det kan tillades at man laver den en gang til, men at blive ved med det er for dumt. Vi råber ik af folk når de laver fejl, vi fortæller blot dette ikke skal ske igen, og forventer derfor også at folk kan modtage konstruktivt kritik.

    4. Alder:
    Vi har ikke noget alders krav. Men vores gennemsnits alder lige omkring 22.

    Derudover er der disse ting at tilføje;

    - Vores raiddage ligger onsdag, søndag og mandag. De 100% faste raid tidspunkter er ikke fastlagt helt endnu, men dette bliver formentlig kl 19.00 til 23.00.
    - Det er et kæmpe plus at have flere års erfaring med raiding i wow.
    - Du er vild efter endgame raiding.
    - Du møder op forberedt, dvs du står ikke midt på trash og finder ud af du mangler flasks, potions, og så har du egentlig heller ikke enchanted dine nye feets du fik i sidste raid.
    - Du har ventrilo samt et plus med mikrofon der fungere.
    - Du bruger relevante raid addons så som DBM, Omen osv. Vi vil ikke bestemme hvilke addons du skal have, men vi vil heller ikke holde folk i hånden gennem boss fights fordi de ikke har addons der fortæller hvornår der sker hvad.


    Bliver du accepteret til Paralyzing Science på trial skal du selvfølgelig igennem din trial. Hvor lang tid denne vare er forskelligt fra person til person. Vi ønsker ikke at smide folk væk hvis de laver en enkelt fejl, men heller ik hvis man har en god dag så bliver man accepteret. Måden vi vælger til og fra på er både i og udenfor raids. Vi vægter også hvordan man opføre sig i guilden samt hvordan man 'bære' guildens navn rundt omkring.

    Godfornøjelse

    Venlig hilsen
    Paralyzing Science, Silvermoon-EU.
    Last edited by mmoce42a012794; 2011-02-06 at 01:17 AM.

  2. #2
    Deleted
    ---Bump---

  3. #3
    Deleted
    ---Bump---

  4. #4
    Deleted
    ---Bump---

  5. #5
    Deleted
    ---Bump---

  6. #6
    Deleted
    ---Bump---

  7. #7
    Deleted
    ---Bump---

  8. #8
    Deleted
    ---Bump---

  9. #9
    Deleted
    Opdateret med hvilke class' vi søger.

  10. #10
    Deleted
    ---Bump---

  11. #11
    Deleted
    ---Bump---

  12. #12
    Deleted
    ---Bump---

  13. #13
    Deleted
    ---Bump---

  14. #14
    Deleted
    ---Bump---

  15. #15
    Deleted
    ---Bump---

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •