1. #1
    Dreadlord Cinnamohn's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Enterprise, AL
    Posts
    817

    Is Wowhead broken?

    I'm not sure if I missed something or if it's just myself, but I can't seem to search for anything on the site. I've tried on both Firefox and Chrome, as well as my phone, and I'm getting the exact same result every time.

    Here's a picture.

    Specific pages are also blank, news pages have no info or comments either.
    Last edited by Cinnamohn; 2013-05-11 at 10:21 PM.

  2. #2
    Seems to work fine for me.

  3. #3
    Herald of the Titans serenka's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Berkshire - South England
    Posts
    2,851
    mine does it sometimes, sometimes it works, sometimes doesn't.
    dragonmaw - EU

  4. #4
    Quote Originally Posted by serenka View Post
    mine does it sometimes, sometimes it works, sometimes doesn't.
    Same here.

  5. #5
    it is broken for me, when i go to the home page its mostly just blakc cant select news or anything like that like i normally do
    "I was a normal baby for 30 seconds, then ninjas stole my mamma" - Deadpool
    "so what do we do?" "well jack, you stand there and say 'gee rocket raccoon I'm so glad you brought that Unfeasibly large cannon with you..' and i go like this BRAKKA BRAKKA BRAKKA" - Rocket Raccoon

    FC: 3437-3046-3552

  6. #6
    Herald of the Titans serenka's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Berkshire - South England
    Posts
    2,851
    mines doing it now :\ worked fine 10mins ago now it wont load any pages
    dragonmaw - EU

  7. #7
    Herald of the Titans starkey's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Planet Caravan
    Posts
    2,995
    Works for me
    You are lying! I never hit you! YOU ARE TEARING ME APART, LISA!

  8. #8
    It's a bit complicated to explain, but in short, this is a problem related to our hosting service and it flares up whenever changes are done to the site. Temporary solutions also have the unfortunate side effect of creating display problems for a new subset of users.

    It's a big process to switch hosting services but since this has been an ongoing issue we haven't gotten satisfactory assistance on, we've decided to migrate. We've had this planned for some time now, and it should be finished in a week or two.
    Taken from perculia over at wowhead forums. Unfortunately this happens from time to time and there's really not a good solution to it

  9. #9
    Dreadlord Cinnamohn's Avatar
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Enterprise, AL
    Posts
    817
    Quote Originally Posted by ninepointseven View Post
    Taken from perculia over at wowhead forums. Unfortunately this happens from time to time and there's really not a good solution to it
    Thanks. Unfortunate there's nothing I can do, but at least I know what's wrong.

  10. #10
    Free Food!?!?! Tziva's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    WHEREVER I WANT AINT NO ONE GONNA DO NOTHIN ABOUT IT IMMA T-REX
    Posts
    12,146
    It's the same stupid javascript bug they've had off and on for the last year. I don't know why they haven't fixed it, but it's super annoying. The last two days is kinda the worst I've ever seen it; usually it's okay after a few minutes.

    Just spam F5 and eventually it seems to work.
    AbathurSnuggles: Blizzard Alpha Videos

    For Moderation Concerns, please contact a Global:
    TzivaDarsithisRaduxSimcaElysiaZaelsinoxskarma

  11. #11
    Experienced that earlier in the morning then it resolved itself, and just now I see the problem again.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •