<Bacon in Slot> är en svensk 25manna guild som nu letar efter fler spelare för att fylla ut våra raid spots för fortsatt progress inom hc mode.

Progress: Tot4w 2/2, Bwd hc 3/6, Bot hc 1/5

Raid dagar och tider:

Torsdag 18:45-23:00
Söndag 18:45-23:00
Måndag 18:30-23:00


Klasser vi letar efter:

Rogue
Retridin
Mage
Warlock
Shaman (elemental)
Druid (resto)
Priest(healer)

Bacon är en svensk PvE guild som har raidat tillsammans under en längre period. Till en början var vi endast IRL-kompisar men i slutet av wotlk utökat antalet members För att kunna skapa en seriös guild för Cataclysm <Bacon is good for me>. En bit in i Cataclysm slog vi ihop oss med guilden <Best in Slot> och skapade en 25manna guild under namnet <Bacon in Slot> för att kunna progressa inom hc mode.

Bacon är en svensk PvE guild som har raidat tillsammans under en längre period. Till en början var vi endast IRL-kompisar men i @@@*et av wotlk utökat antalet members För att kunna skapa en seriös guild för Cataclysm <Bacon is good for me>. En bit in i Cataclysm slog vi ihop oss med guilden <Best in slot> för att kunna progressa inom hc 25manna content.

Vi använder oss utav Loot council för att dela ut loot från 25 manna raids. Målet är att looten ska hjälpa guilden progresssa på nya bossar. Hur stor uppgradering, senaste lootade item, närvaro i raids, dedikation till guilden, etc är saker vi kollar på när looten delas ut.

Vi förväntar oss att du tar ansvar för dig själv. Vi kommer inte att lära dig spela. Med ansvar menar vi att du läser på vad din klass är bra på, svagheter och styrkor (Det finns mer än att toppa Recount). Du meddelar i god tid om du inte kan komma till en raid. Och de dagar du kan raid loggar du in i tid och redo att raida, att kunna lägga undan IRL en stund och bara fokusera på raiden, vara aktiv i din roll.

Applys gör du här: http://bacon.pro-forums.org