Aquila is a finnish 25 man guild so the following text will be in finnish..


Taustaa

Aquila on suomalainen 25 man kilta, joka perustettiin WotLK:in loppupuolella. Suurin osa porukastamme on lähtöisin samoista killoista ja kutakuinkin kaikilla on pitkä pelikokemus takanaan. Saimme wrathissa monien yllätykseksi nopeasti progressia kasaan ja kipattua tuli sekä Halion että Lich King HC:na. Rekrysimme Cataa varten muutamia lisävahvistuksia, taivoitteenamme tähdätä vähintään serverin top kolmoseen, ja tähän mennessä tavoitteemme on täyttynyt vallan mainiosti. Ja mahdollisesti uuden contentin tullessa tähtäämme taas entistäkin korkeammalle!

Rosterimme pyrimme pitämään porukkamme tiiviinä, tuttuna, ja aktiivisena. Toiveena olisi että voimme luottaa siihen että jokainen pelaajistamme ilmaantuu raideille ja setuppia ei liikaa tarvitsisi mietiskellä, ja jos niitä IRL esteitä sattuisi tuleemaan, toivomme niistä ilmoitettavan etukäteen.

Kiltamme harrastaa jos jonkinnäköistä toimintaa; suoritamme yhdessä achievementtejä ja autamme jokainen toisiamme kaikenmaailman vaikeuksissa. Alttiraidit ja rated bg:t sun muut ovat alkaneet tulla ajankohtaisiksi kun poppoolle on jäänyt enempi luppoaikaa ingame ja altteja dingailee 85 kuin sieniä sateella. Killassa on yleensä jatkuvasti online vähintään 10 henkeä (jos puhutaan ‘normaaleista’ peliajoista, tämä luku on +20), joten tekemistä löytyy varmasti ja aquilalaisilla todella on innokkuutta tehdä asioita. Lähdimme mm. vetämään lvl85 ICC25-mounttirunia jouluaaton yönä klo 01.00, eikä kukaan jättänyt hommaa kesken.

Raidit

Raidaamme neljänä päivänä viikossa: Ke, To, Su, Ma 17:45-22:00 ja saatamme extendailla raideja 30-60minuuttia, tai lisätä ekstraraidin kalenteriin.

Atm progressimme on 9/13 HC, viimeisinä parina viikkoina olemme kipanneet 2 uutta hc bossia per reset, ja joillain viikoilla jopa loppui tekeminen kesken jolloin maanantai saattoi jäädä vapaapäiväksi, tai siihen lätkäistiin ekstra-alttiraidi tekemisenpuutteen ja vieroitusoireiden välttämiseksi.

Näkemyksemme raidaamisesta on semi-HC, emme vaadi että koneella istutaan ja raidataan 13 tuntia päivässä, sairaana, kun mummo kuoli, mutta odotamme jokaiselta jäseneltä panostusta ja halua raidata ja progressata. Kenelläkään ei killassamme ole etuoikeuksia slackata, odotamme että mukana on flaskit, ruoat, rahat repaireihin, ja myös koira on käytetty pellolla.
Ja se, että kaikilla on focus-rillit päässä ei tarkoita sitä etteikö meillä hauskaa olisi! Killan ilmapiiri on aina selkeästi ollut vahvuutemme ja todellakin jo ainoastaan sen voimin voi päästä pitkälle.

Raidisäännöt ovat melko perinteiset, joten enemmän raidanneille niissä ei tulisi olla mitään ihmeellistä. Tulevaisuuden varalta säännöt olisi kuitenkin suotavaa lukea, jos kiltaan meinaat hakea. Loottisysteemimme on Loot Council, mutta kirjaamme ylös attendancet ja saadut lootit, joka vaikuttaa päätöksentekoon.

Sinä

Odotamme pelaajilta taitoa, kärsivällisyyttä, aktiivisuutta, täsmällisyyttä ja sitä hyvää henkeä! Asennevammaisille ja tunnelaajille meillä ei ole valitettavasti paikkoja auki tällä hetkellä. Mutta jos tunnet olevasi osaava ja omaat siihen sisältyvää tilannetajua ja motivaatiota, saatamme olla juuri se oiva kilta sinulle. Applyn voi väsätä nettisivujemme kautta foorumilla (joka vaatii rekisteröitymisen), jotta voisit päästä kanssamme paukuttelemaan henkseleitä ja pikselipahiksia!

Sivumme : aquila-guild.net

Officer-Teamimme löytää myös ingame, ja vastailemme mielellämme kysymyksiin ja tiedusteluihin:

Acyra, Burecci, Darkkí, Galdhr, Riordan, Zuupp