Ygdrassil er et nordisk casual guild hvor hovedesproget er dansk men vi har nordmænd og svenskere også i guildet

Vores krav til til at joine er.. du skal være 18 år..
Du skal være nordisk.
Du skal kunne behandle andre med respekt og holde en ordenlig tone uanset situationen.
og du skal være villig til at være en del af guildet.

Ygdrassil konsentrere sig først og fremmest om den sociale del af guildet da det er et casual guild. Vi har dog en lille raider del som vi more os med 2 gange om ugen.

Vores mål som guild er at få så godt et guild ud af det som det er muligt. At have det sjovt så vi kan få max valuta for vores gametime.
At vi er socialt aktive imellem medlemmerne.
At kunne komme ud af det imellem hinanden på en god sober og moden måde.
men vores allervigtigste opgave som guild er at opretholde god ro og orden så alle uanset rang i guildet kan have det sjovt og føle sig velkommen i guildet.

Da vi er et social guild vil vi sætte det sociale før raids. så hvis det sociale halter så er det,det vi har fokus på til der er styr på det.

Hvis du er typen som ikke gider hardcore raids mere men alligevel gerne vil være med til noget socialt raid progress på en stille og rolig måde uden stress. så er Ygdrassil sikkert noget for dig.

Hvis du er typen der vil have kæft trit og retning 4 raid dage om ugen en skråle hals til raidleader stress og farming dag ind og dag ud for at skaffe g nok til næsteraid.. så er vi nok IKKE det rette guild for dig.

Vi venter spændt på din ansøgning. Tag kontakt til en officer eller besøg og så ser vi på det. alle er velkommende