1. #1

    [A] Raiders Of The North @ Arathor Danish speaking endgame guild

    Raiders Of The North

    Raiders of the North er en dansk raid guild der fokusere på 10 mands Semi Core raiding. Udover vores Core raid team der raider 4 gange ugentlig, har vi også et Casual raid team som raider 1 til 2 gange ugentligt. Vores lille guild består også af casual spiller som hygge spiller eller pvpér.

    Progress

    Cataclysm:


    Dragon Soul 7/8
    Dragon Soul Heroic 0/8

    Firelands Heroic: 4/7
    Firelands: 7/7

    The Bastion of Twilight Heroic: 1/5
    The Bastion of Twilight: 4/4

    Blackwing Descent Heroic: 1/6
    Blackwing Descent: 6/6

    Throne of the Four Winds Heroic: 0/2
    Throne of the Four Winds: 2/2

    Baradin Hold: 1/1

    Wrath of the Lich King:
    Icecrown Citadel 10 (Heroic)- 12/12
    Icecrown Citadel 10- 12/12
    Ruby Sanctum 10- 1/1
    ToC 10 - A Tribute to Mad Skill
    Ulduar 10 - Glory of Ulduar Raider



    Vores raid tider er som følgende:
    Onsdag 19:30 - 22:30
    Torsdag 19:30 - 22:30
    Søndag 19:30 - 22:30
    Mandag 19:30 - 22:30

    "Vi forventer at vores raiders kan deltage mindst 3 ud af vores 4 raids om ugen."



    Der vil altid være en plads til den rigtige spiller med den rette game spirit



    Hvem er vi?

    Raiders of the North har eksisteret som en Alliance raid guild siden 19 april 2010 og vi er her for at blive. Vores roster i dag fortæller at vi har flere medlemmer i dag, som har været i guilden i det sidste år, derved kender vi alle hinandens styrker og svagheder. Vi deler alle samme passion for dedikeret og seriøs raiding, og vi ved alle at succes ikke kun kommer af at have en flok spillere som kan mestret deres class, men også fra at vedligeholde en organiseret, social og sjov guild.

    Hvad sigter vi efter:

    Vores mål er at vedligeholde en lille national raid guild, der rivalisere med internationale guilds - vi raider end game content, og vil være de bedste på området. Det skal dog siges, at vi vil aldrig sigte efter "Champions League", men vil derimod aldrig acceptere minde end "Super Ligaen". Vi vil ikke ofre et sundt og social miljø i jagten på det store, hvilket betyder vi er meget bestemte og seriøse i vores rekruttering.

    Eftersom vores members også er meget travle folk med arbejde og familie har vi ikke tænkt os at fjolle rundt. Alle skal møde op til raids forberedt med hovedet på nakken - ikke i røven.
    Vi vil både have farm runs og normale runs skal være seriøse. Det betyder at der ikke er en undskyldning for at ligge død under en vel kendt boss kamp, og at vores boss kampe vil være ordentlig altid.


    Hvad forventer vi af dig?:

    Vi vil have du skal være minded for kollektiv fremskridt- ikke epics og personlige goder. Vi ved godt at gear er en nødvendighed og en naturlig del for at kunne nedlægge bosser. Alt i alt vil du ikke holde længe vis du foretrækker at flashe dit bling bling i IF frem for at være en del af holdet når vi står foran hårde kampe og wipe nætter.

    Vi ønsker ikke din ansøgning med mindre du har dine prioriteter i orden når det handler om hvad du ønsker af spillet. Det er naturligvis ikke nødvendigt at sige, at du skal have 100% kendskab til din class og spec og kan spille den optimalt.
    Rotn er ikke for folk som er i gang med at lære at spille helt fra bunds, du skal kunne en del. Du skal kende og forstå det unikke i din class, og vide hvornår og hvordan du skal bruge dine spells. Samtidig forventes det at du har styr på gems og enchant inden du forventer et spot i vores raid team.


    Hvad får du ud af det?:

    Du vil få en højt organiseret guild hvor strikte systemer og tydelige politik er en del af vores dagligdag og hvor mangel på disciplin vil få strenge konsekvenser. Vi tager stolthed i kunsten at tænke før vi tager affære og at tage de rette beslutninger på langsigt.

    At være en raider i Raiders of the North giver dig flere goder. Rent faktisk vil du blive forkælet.
    Vi har en fuldt tilgængelig guild bank, hvor du kan finde gratis gem, Flask, glyph. Feasts bliver bragt med på raids, og vi tilbyder guild repairs på raid nights. Vi vil have vores members skal fokusere på at studere taktikker og ikke at de hele tiden skal farme guld for at kunne betale for nødvendighederne som flaks og potions

    Vi har et unikt loot system, der sikre hurtig og optimalt gearing til hver enkel raider. Vi ønsker at vores members har kendskab til det bedste gear i spillet til deres class. Alle har deres egen Loot Liste og kun disse items vil du kunne bruge DKP på. Vi ønsker ikke at gear af mindre værdi ender som dust eller crystals fordi ingen ønsker at bruge DKP på dem, og derfor vil det blive uddelt udenfor DKP systemet.

    Forum: rotn.guildomatic.com
    Last edited by Ofia; 2011-12-17 at 02:25 AM.

  2. #2
    Progress updatet & news on forum

  3. #3
    News on forum

  4. #4
    Progress updatet & news on forum

  5. #5
    Updatet recuitning

  6. #6
    Progress updatet & news on forum

  7. #7
    Updatet recuitning og forum

    rotn.guildomatic.com

  8. #8
    Updatet recuitning

  9. #9
    Progress updatet & news on forum

  10. #10
    Updatet recuitning

  11. #11
    Progress updatet & news on forum

  12. #12
    Updatet. Recruiting and progress.

  13. #13
    Updatet. Recruiting

  14. #14
    Updatet Recruiting

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •