1. #1

    Angry Flash player "Movie not loaded" on Youtube

    I can't watch any videos on youtube since last night. The video is just a blank black box that says when I right click it, "Movie not loaded". Flash works fine on other sites, It's just youtube. I've tried reinstalling flash player, and that didn't work. I have java script enabled. Also turning off ad-blocker and no-script did nothing to help the problem. What's weird is that youtube videos on other sites work. It's only just the videos on the youtube site.

    I only found 1 temporary solution to fix this. I have to type https:// instead of http:// every time I go to youtube for the flash player to work again. How do I permanently fix this?

  2. #2
    Pandaren Monk DarkXale's Avatar
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Sweden
    Posts
    1,786
    Start by clearing out your cache. Might be a damaged file that gets loaded when visiting youtube proper.

  3. #3
    Quote Originally Posted by DarkXale View Post
    Start by clearing out your cache. Might be a damaged file that gets loaded when visiting youtube proper.
    I tried clearing out the cache and cookies and that didn't work.

  4. #4
    Fluffy Kitten eternalwhitemoon's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Rezzing. Again.
    Posts
    3,957
    This is going to sound stupid, but have you actually rebooted your computer since this cropped up?

  5. #5
    Quote Originally Posted by eternalwhitemoon View Post
    This is going to sound stupid, but have you actually rebooted your computer since this cropped up?
    No, Think that would help?

  6. #6
    Fluffy Kitten eternalwhitemoon's Avatar
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Rezzing. Again.
    Posts
    3,957
    Try it. I've seen weirder things fixed with a simple reboot.

  7. #7
    Reboot, if that doesn't work, try different browsers, try IE first & if it doesn't work with IE, go in the tools, internet options, advanced, click the reset button under "reset internet explorer settings" & try again.

    Also just in case make sure you have latest version of flash & java, who knows.

  8. #8
    Ok, rebooting didn't work. But It works in IE, uggg. I really hate IE. I'm using firefox.

  9. #9
    Use the html5 on youtube instead, why use flash if you don't have to

  10. #10
    Ok, I was forced to upgrade to the worst browser UI (Firefox 5). Now It's working fine.

  11. #11
    I have this exact same issue, youtube official site isn't playing any videos. It started a few hours ago. I'm using firefox 5.0. If I modify the address for the video with "https" instead of "http" the videos play normally. What's going on?

    EDIT/UPDATE:

    It got fixed magically by itself a few minutes ago. Had the issue for 6 hours, still dunno what happened.
    Last edited by Grunwaldt; 2011-07-07 at 01:42 AM. Reason: UPDATE-PROBLEM FIXED

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •