1. #1
    Pit Lord Huntaer's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Goldshire
    Posts
    2,256

    Help! Acer P235h HDMI input

    Hai, i recently bought a second screen for my PC which only has a DVI input. So i plugged my old screen (the acer P235h) with HDMI in the PC, and it comes up with "Input not supported".. so now im like WTF. It has HDMI support, a plughole, and no support??

    Can someone help me with this please? Would be very happy!
    ●████▅▅▄▄▄▄▄▄....▄▄▄ Rolf! Rolf! Rolf!
    ▄▄▅██████▅▄▃▂
    █M█L█P█ █ █ █ █ █ █►
    ◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲☼◤
    -\My pet collection/- -\My Mount collection/-

  2. #2
    Legendary! Asmekiel's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Maybe over there
    Posts
    6,105
    Can't give you an answer on "input not supported" yet, but do you have the option to connect them both via DVI? Also, what videocard do you use?

  3. #3
    Pit Lord Huntaer's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Goldshire
    Posts
    2,256
    Geforce GT320 is my videocard, and no i only have 1 DVI and 1 HDMI on the back of my PC
    ●████▅▅▄▄▄▄▄▄....▄▄▄ Rolf! Rolf! Rolf!
    ▄▄▅██████▅▄▃▂
    █M█L█P█ █ █ █ █ █ █►
    ◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲☼◤
    -\My pet collection/- -\My Mount collection/-

  4. #4
    Legendary! Asmekiel's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Maybe over there
    Posts
    6,105
    Looking at the card on the Nvidia site now. The only thing I can think of is that the HDMI and DVI output is shared, meaning you can only use one of the two at a time.
    To use a second screen you would have to use the VGA port to make it work. It may very well be a complete other problem, but it's the only thing I can think of so far.
    Last edited by Asmekiel; 2011-08-27 at 02:56 PM.

  5. #5
    Pit Lord Huntaer's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Goldshire
    Posts
    2,256
    Hmm no i dont agree on the sharing thing. Before i moved i had my LCD tv on the HDMI, and the monitor on DVI, so it should work tbh
    ●████▅▅▄▄▄▄▄▄....▄▄▄ Rolf! Rolf! Rolf!
    ▄▄▅██████▅▄▃▂
    █M█L█P█ █ █ █ █ █ █►
    ◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲☼◤
    -\My pet collection/- -\My Mount collection/-

  6. #6
    Legendary! Asmekiel's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Maybe over there
    Posts
    6,105
    Quote Originally Posted by Huntaer View Post
    Hmm no i dont agree on the sharing thing. Before i moved i had my LCD tv on the HDMI, and the monitor on DVI, so it should work tbh
    Ah, ok. Then I'm sorry for not being able to help you any further

  7. #7
    Pit Lord Huntaer's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Goldshire
    Posts
    2,256
    no problem, thank you for trying !
    ●████▅▅▄▄▄▄▄▄....▄▄▄ Rolf! Rolf! Rolf!
    ▄▄▅██████▅▄▃▂
    █M█L█P█ █ █ █ █ █ █►
    ◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲☼◤
    -\My pet collection/- -\My Mount collection/-

  8. #8
    Legendary! Asmekiel's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Maybe over there
    Posts
    6,105
    Did a little more searching. If you go into the Nvidia Control Panel, you find the option "Set up multiple displays" under "Display"

    There should be a list of monitors connected, and if the second screen is not show you can use "My display is not shown..."
    Maybe this helps.

  9. #9
    Did you make sure the monitor/tv you're plugging the HDMI to supports the resolution you have selected in your graphics card software?

  10. #10
    Pit Lord Huntaer's Avatar
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Goldshire
    Posts
    2,256
    ok erm, little embarassing. i updated my card drivers and now it works
    Thanks a lot for your help guys. Really appreciate it !!
    ●████▅▅▄▄▄▄▄▄....▄▄▄ Rolf! Rolf! Rolf!
    ▄▄▅██████▅▄▃▂
    █M█L█P█ █ █ █ █ █ █►
    ◥☼▲⊙▲⊙▲⊙▲⊙▲☼◤
    -\My pet collection/- -\My Mount collection/-

  11. #11
    Legendary! Asmekiel's Avatar
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Maybe over there
    Posts
    6,105
    Quote Originally Posted by Huntaer View Post
    ok erm, little embarassing. i updated my card drivers and now it works
    Thanks a lot for your help guys. Really appreciate it !!
    lol, glad to see you fixed it though

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •