1. #1
    Deleted

    [H] <Was Here> | Suomalainen Kilta| Reqruiting for 10man Heroics

    (This will all be in finnish as we are a finnish guild)

    Kilta: Was Here
    Realm: Dunemaul-EU (Horde side)
    Progress: 13/13hc t11 , 7/7hc t12 , 1/8hc t13
    Raidiajat: Keskiviikko, torstai, sunnuntai klo 18:30-22:30


    <Was Here> on semi-hardcore kilta, elikkä vaikkemme raidaakkaan 5+ iltaa viikossa ja pelaamme suhtkoht rennolla asenteella on tarkoitus aina kaataa viimeinen HC pomo ennen tierin loppua. Tier 11 lopussa olimme top 100 10man kiltojen joukossa, mutta kesän tullessa menetimme n. puolet raiditiimistä inttiin, kesätauoille sun muualle. Tier 12 sinnittelimme jotenkuten ja saimmekin raggy heroicin loppujen lopuksi maihin, mutta nykyään on alkanut ilmetä ihmispulaa ja vaikeuksia saada tämän takia enemmän kuin 1-2 raidia viikossa pystyyn.


    Paikkoja kiltaan on kaikille kolmelle roolille (heal, tank, dips). Killan warlock, rogue, ench shamm ja holy pala pelaavat hyvin aktiivisesti joten nämä class/specit saattavat joutua taistelemaan raidipaikoista jos kiltaan hakevat. Pidättehän toki myös huolen kiltaan hakiessanne, että raidiaikamme tosiaankin sopivat teille eikä päälle satu mm. viikottaisia saunailtoja, iltatöitä, suosikki tv-ohjelmianne tai muuta jatkuvasti toistuvaa.


    Kotisivumme on http://wh-gaming.net/ ja applyt voi heittää http://wh-gaming.net/forums/viewforum.php?f=4

    Valitettavasti sivujen alkuperäinen tekijä koodailee tällä hetkellä puolustusvoimille intissä jonka takia koko sivusto on pahasti alipäivittetty. Jos applyn teko liialti pelottaa, voi yrittää napata minut (tmoo) tai Meizzi:n online ja hakea kiltaan tällä tavoin. Foorumeilla on myös joku ikivanha mutta kätevä applyn kehysmalli jota voi käyttää halutessaan, kunhan nyt ainakin hahmon nimi ja armory siihen eksyisi.


    Muuta tietoa:
    Raideissa kommunikointiin käytämme mumblea. Kiltaan pääsee myös sosiaalirankille aivan vain kysymällä, mutta raidaajiksi haluavat katsotaan ensin lävitse.

    Wowprogress kiinnostuneille: http://www.wowprogress.com/guild/eu/dunemaul/Was+Here
    Last edited by mmoc42cfd4abc4; 2012-01-17 at 02:34 PM.

  2. #2
    Deleted
    oma bump paras bump

  3. #3
    Deleted
    bramp . . . . . . . .

  4. #4
    Deleted
    Huipulle siitä

  5. #5
    Deleted
    Oulussa on hyvät ilmat

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •