Forsaken Bloodline is now recruiting. We are one of the larger guilds on our server ( Kul Tiras EU ). And the nr 1 guild regarding progress
Atm we are running with 2 x 10 man raiding groups one called Fire group & Earth group.
With Fire group being the leading group with the following progress:
MGV (6/6 normal) & (6/6 HC)
HoF (6/6 normal) & (3/6 HC)
ToES (4/4 normal) & (0/4 HC)


First of all it is the Fire group that is recruiting, the group is an all Danish group. So the following text will be in Danish. If you do still have questions or wanna join the guild feel free to add a commet or whisper one of the officers ingame for a chat.

Officers you can contact:

Renesmea
Fiur
Dragonbrew
Blindwalker


Hej alle danske spiller der ude! Forsaken Bloodline's Fire group er ude efter et par spiller mere til vores raidteam. Vi leder som sådan ikke efter et bestemt spec eller class, men et par erfarne spiller, der har lyst til at progresse i nogen lunde seriøse omgivlser

For at fortælle lidt om os selv, har vi spillet sammen som guild i snart 2 år, og ligger i en alders gruppe mellem 19-30. Mange af vores members har spillet siden vanilla og set/pøvet stort set alle bosser.

Vi raider 4 dage om uden:
Mandag 19:30 - 22:30
Onsdag 19:30 - 22:30
Torsdag 19:30 - 22:30
Søndag 19:30 - 22:30


Grunden til at vi ikke raider længere er fordi folk har skole / arbejde MM. Og det tager vi meget hensyn til at det kommer i første rakke.
da vi er en meget lille gruppe på ca 10- max 12 forventer vi at folk kommer ca 90% af tiden og er der til tiden, men selfølgelig ved vi godt ikke alle kan have 100&.

Hvad forventer vi af vores members?:

Vi forventer at folk kommer til tiden og er klar, dvs. med flask, potions, food, læst taktikker og set film på evt. nye bosser vi skulle møde.
Da vi bruger ingame kalenderen er det meget vigtigt for os at du er singet, så vi kan se hvad vi har at arbejde med.
Kommer du forsent til raid eller at du er forhindret har vi en facebook side hvor man lige smider et opslag om at man kommer forsent eller slet ikke kommer.


Er der DIG vi vil ha!?

Så smid et commet med et armory link, gerne en world of logs og hvorfor det lige er dig vi leder efter!


I er altid velkommene til at kontakte Dragonbrew eller Blindwalker (som er de danske officer) ingame hvis i har flere spørgsmål eller for en privat samtale