Det vi förväntar oss av dig som sökande är:
- Du är 18+
- Du ska kunna raida 5-6 dagar i veckan vid release (raiding kommer minska allt eftersom vi clearat de instanser som finns).
- Du planerar spela en längre tid.
- Du ska ha en mic och inte vara rädd att prata med folk - även de du inte känner än.
- Du har ingenting emot att wipa på en boss och istället för att klaga letar du efter nya sätt att förbättra din roll och/eller ge förslag på alternativa taktiker.
- Du är bra på WoW - Vi tänker inte lära dig att spela eller hålla din hand.


Raiddagar / Tider
- Vid release förväntas du kunna raida i princip varje kväll och ha förberett dig i god tid
- De första veckorna förväntas du kunna raida mellan 19:00 och 23:30 (kan förlängas till 00:00) - Det kan dock hända att vi spelar när som helst om det finns folk online som är taggade på raids - Detta är helt upp till en själv om man har möjlighet till att vara med eller inte.

Efter att vi clearat de instanser som finns kommer vi gå tillbaka till ganska lugna raiding tider och endast spela 1-2 dagar i veckan med möjlighet till alt raids för de som vill.


Vad vi kan tänka oss

1 Healer (Föredrar Shaman/Priest)
1 melee dps (Föredrar warrior/Ret)
1 Ranged (Föredrar ele shaman/Balance druid/hunter)

Även om du inte spelar en av de klasser vi söker men känner att denna guild är det du letar efter och att du skulle platsa hos oss, skicka ett meddelande så ska vi se vad vi kan göra - Skill går före allt annat.


Ansökning
- För att ansöka, skriv en ansökning på www.Liquicity.se eller skicka ett mail till [email protected] med mallen ifrån forumet samt något sätt att nå dig direkt. (irc, msn, etc).
- Om du vill prata med oss direkt eller ställa frågor, skriv till Larra, Tuigan or usainbolter på Neptulon [A]

Om du verkar vara den sorts spelaren vi behöver kommer vi att dra in dig på mumble för att kunna snacka om dina tidigare erfarenheter inom gaming, dina ambitioner och försäkra oss om att du verkligen är den vi söker efter för att göra denna guild en möjlighet.


Övrig info
- Loot systemet vi ska använda oss utav är Loot council.Backup / Alts / Casuals
Vi tar även in backups/social members av de flesta klasser/speccsen. Det vi kan erbjuda dig som söker denna platsen är seriösa alt raids, chans till att komma med på progression raids och plats i main raiden när tiern är avklarad så att du kan få titlar/achievements tidigare än majoriteten av de andra på servern.