First off, we're just looking for players that can understand and speak swedish fluently.

The guild is located at Frostmane EU

Snabb Fakta
WinRAR är en semi-hardcore raiding guild som spelar på en seriös nivå men även har väldigt roligt under raids och även när vi inte raidar. Ledarna i guilden är erfarna och stabila, alla Officers/GM's har spelat fram och tillbaka sedan 2004/2005. Vi som ledare har haft tidigare erfarenheter med att leda guilder, vi har alltså lärt oss mycket av våra misstag. Vi kommer sikta på att bli bäst, en ambitiös plan.. Men även något att sträva efter!

Vad vi förväntar oss från dig
Vi vill ha människor med en bra attityd till sina guildmedlemmar & andra spelare på servern och den allmänna Warcraft communityn. Släng gärna en apply om du är en elitist anti-social rövhatt, så länge du har en känsla för humor och vet vad som är acceptabelt att skämta om mellan dina guildmates.
Om du vill överleva mer än en vecka i WinRAR hoppas vi att du inte blir kränkt för lätt. Vi kommer att analysera våra wipes och se vad som gått snett. Om du kontinuerligt failar på något så kommer vi att säga till dig (på skarpen) att fixa ihop det du gör fel. Detta leder till mer effektiva raids, och kommer aldrig att vara en personlig sak.

Kunskap & färdighet
Vad folk definierar som "skill" i World of Warcraft är lite mer än utmärkt kunskap om klass och meta spel i allmänhet. Så dessa 2 saker är mer eller mindre samma. Naturligtvis är du ingenting med all denna kunskap om du inte kan översätta det bättre än den genomsnittliga spelaren, vilket är vad vi förväntar oss av dig. Vi förväntar oss att du ska veta din klass inifrån och ut. Kunskap om ytterligare klasser är ett definitivt plus. Vi förväntar oss också att du ska veta varje boss inifrån och ut. Och gällande nya bossar, förmågan absorbera ny information snabbt.

Loot Regler
Vi delar ut loot genom ett system som kallas för "Loot Council".

Kommunikation
Det är viktigt att alla kan kommunicera effektivt under en raid. För detta måste du ha en fungerande mikrofon / headset och Ventrilo. Du får inte vara blyg för att använda din mikrofon för att föreslå taktik, ropa resses och CD's etc.

Raid Tider
Onsdag 18.45-23.00
Torsdag 18.45-23.00
Söndag 18.45-23.00

För att göra en ansökan, kontakta: Elvispen, Tonygenox, Qibble eller ßu in-game!