Blodtørst er en ny nordisk PvE guild på Sylvanas Horde, som ønsker å sikte høyt og har som mål å være blandt de beste. Guilden ble startet opp av en gjeng venner med lang erfaring innen raiding. Vi vil satse hardt på effektiv progress, samtidig som vi vil bygge en sterk gruppe med godt samhold, god kommunikasjon og generelt sett en god stemning.

Guilden er bare noe få uker gammel, men vi har komme veldig langt på kort tid. Vi tok hele MSV på de to først raidene våre, og er nå i gang med HoF normal og MSV heroics. Vi har til nå fått inn meget dyktige folk, som også har startet å ranke ganske bra på WoL.

6\6 msv & 3\6 i HoF.

Til og begynne med var planen å lage en liten 10man raid guild med kun et team, men siden vi har fått så mange medlemmer som ønsker raide har vi bestemt oss for å ekspandere guilden. Derfor har vi startet opp enda et raid team, og kanskje mulighet for å starte med 25mans en gang i fremtiden. Derfor ønsker vi å få inn litt mer folk. Vi ser etter erfarne raidere med et ønske om å være blant de beste. Vi er ute etter voksne folk med tid og motivasjon nok til å kunne sikte høyt.

Vi er ikke en hardcore raide guild, men vi vil ha effektive raids så vi stiller beinharde krav til våre raidere, og konsekvensene for å ikke møte kravene vil være både enkle og brå. Møt uforberedt til raid, måtte det være mangel på flasks, peiling på tactics eller gull til repairs, så vil døra ut åpnes umiddelbart.

Akkurat nå rekrutere vi:
Tanks : Prot Paladin, Guardian Druid eller Brewmaster Monk
Healere: Holy/disc Priest & Resto Druid
Melee dps: Rogue, Death Knight, Monk eller Paladin
Ranged dps: Hunter eller Warlock

Om du skulle være interessert så kan du stikke innom vår nettside blodtorst.wowstead.com og legge inn en søknad.
Eller kontakte en av offiserene in-game: Psir, Valenda & Aterax.

Vi er også åpen for socials, for dere er det bare å kontakte en offiser in-game.