1. #1

  Lightbulb [A] Liquicity 10 Man 15/16hc - Neptulon - SWE ONLY

  Det vi förväntar oss av dig som sökande är:
  - Du är 18+
  - Du ska kunna raida 5-6 dagar i veckan vid release (raiding kommer minska allt eftersom vi clearat de instanser som finns).
  - Du planerar spela en längre tid.
  - Du ska ha en mic och inte vara rädd att prata med folk - även de du inte känner än.
  - Du har ingenting emot att wipa på en boss och istället för att klaga letar du efter nya sätt att förbättra din roll och/eller ge förslag på alternativa taktiker.
  - Du är bra på WoW - Vi tänker inte lära dig att spela eller hålla din hand.


  Raiddagar / Tider
  - Vid release förväntas du kunna raida i princip varje kväll och ha förberett dig i god tid
  - De första veckorna förväntas du kunna raida mellan 19:00 och 00:00 - Det kan dock hända att vi spelar när som helst om det finns folk online som är taggade på raids - Detta är helt upp till en själv om man har möjlighet till att vara med eller inte.

  Efter att vi clearat de instanser som finns kommer vi gå tillbaka till ganska lugna raiding tider och endast spela 1-2 dagar i veckan med möjlighet till alt raids för de som vill.


  Vad vi letar efter just nu är 2st bra spelare, Du skall vara VILLIG & TYCKA DET ÄR SKOJ att progressa. Du skall ha en karaktär som har gjort allting du kan utanför raids. Köpt & Craftat de BoE's som är upgrades, kört PvP om där finns uppgrades, farmat dina reptuations för att fixa vad du behöver där och framförallt kommer beredd och påläst till raidsen.

  Vi är ganska öppna för alla klasser i dagsläget. Vad vi är ute efter är två stycken erfarna och taggade raiders och som känner att de stämmer in på ovanstående kriterier. Du skall vara villig att iaf raida på minst 1 alt.


  Ansökning
  - För att ansöka, skriv en ansökning på www.Liquicity.se eller skicka ett mail till [email protected] med mallen ifrån forumet samt något sätt att nå dig direkt. (irc, msn, etc).
  - Om du vill prata med oss direkt eller ställa frågor, skriv till Larra, Tuigan or usainbolter på Neptulon [A]

  Om du verkar vara den sorts spelaren vi behöver kommer vi att dra in dig på mumble för att kunna snacka om dina tidigare erfarenheter inom gaming, dina ambitioner och försäkra oss om att du verkligen är den vi söker efter för att göra denna guild en möjlighet.


  Övrig info
  - Loot systemet vi ska använda oss utav är Loot council.  Backup / Alts / Casuals
  Vi tar även in backups/social members av de flesta klasser/speccsen. Det vi kan erbjuda dig som söker denna platsen är seriösa alt raids, chans till att komma med på progression raids och plats i main raiden när tiern är avklarad så att du kan få titlar/achievements tidigare än majoriteten av de andra på servern.
  Last edited by -Tuigan; 2012-12-03 at 12:56 AM.

 2. #2

 3. #3
  Ansökning
  - För att ansöka, skriv en ansökning på www.Liquicity.se eller skicka ett mail till [email protected] med mallen ifrån forumet samt något sätt att nå dig direkt. (irc, msn, etc).
  - Om du vill prata med oss direkt eller ställa frågor, skriv till Larra, Tuigan or usainbolter på Neptulon [A]

 4. #4

 5. #5

 6. #6

 7. #7

 8. #8

 9. #9

 10. #10

 11. #11

 12. #12

 13. #13

 14. #14

 15. #15

 16. #16

 17. #17

 18. #18

 19. #19

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •