1. #1

  [H] NiNJASTYLE Stormscale 10man (FIN)

  NiNJASTYLE is 100% finnish guild, therefore the following text will be in finnish.

  NiNJASTYLE on juuri perustettu 10man kilta EU-stormscale (Horde) realmille. NiNJASTYLE perustettiin tarjoamaan kiltalaisille ryhmä jolla on kokemusta ja osaamista, mutta joiden aika ei valitettavasti riitä enää HC-raidaamiseen. Toisinsanoen olemme kilta joka raidaa mahdollisimman vähän, mutta saa progressiä mahdollisimman paljon.

  Raidaamme:
  MA 18-23
  TO 18-23

  Etsimme pelaajia jotka ovat motivoituneita raidaamiseen, tuntevat raidaus mekaniikat, -oman classinsa, antavat raideilla kaikkensa, ovat tiimipelaajia, mutta jotka eivät halua käyttää kaikkea vapaa-aikaansa wowin parissa.

  Nykyisen contentin kokemus ei ole välttämätöntä (vaikkakin toivottavaa) sillä me arvostamme paljon myös aikasempia raidi kokemuksia.

  Tällä hetkellä rekrytoimme:
  DK tank
  Druid Tank
  Druid Balance (tarvittaessa kolmas hiileri)
  Mage
  Hunter
  Shaman Enchantment (tarvittaessa neljäs hiileri)
  Warlock
  Warrior DPS (tilanteen vaatiessa off tank)

  Casual spotteja on myös tarjolla niitä haluaville. Tarkoituksena on myös saada grp 2 / alt grp jolla halukkaat voivat nähdä contentin osaavassa suomalaisessa seurassa.

  Jos täytät hakukriteerimme ota meihin yhteyttä osoitteessa ninjastyle.wowstead.com/

 2. #2
  bumb. Monen voi olla vaikeaa tulla kiltaan joka on juuri perustettu eikä vielä minkäänlaista progressiä. Uskomme vakaasti, että me olemme yrityksesi arvoinen kilta. Ota rohkeasti meihin yhteyttä!

 3. #3
  bumb. rohkeasti nyt vain hakemuksia laittamaan!

 4. #4
  bumb. On myös mahdollista, että teet hakemuksen, sinut joko hylätään tai hyväksytään. Jos tulit hyväksytykse voit odottaa omalla realmillasi/killassasi siihen asti, että olemme löytäneet kaikki raidaajamme.

 5. #5
  bumb! edelleen etsitään.

 6. #6
  Etsimme viellä:
  Druid: tank
  warlock
  mage
  Hunter

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •