1. #1
    Immortal FuxieDK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    København
    Posts
    7,323

    Question ebay app login problems?

    When I try to login on ebay, using the iPad app, I get "It appears you have lost network connection. Please look at your network settings. N-1005" after a long wait..
    When I login on www.ebay.com via browser, there is no problem..

    Aby ideas? It's been like this for 2-3 hours..

    - - - Updated - - -

    It seems fine now.... They probably had to kick the login server..
    Fact (because I say so): TBC > Cata > Legion > MoP > BfA > WoD = WotLK

    My pet collection --> http://www.warcraftpets.com/collection/FuxieDK/

  2. #2
    Never had any problems with that.

  3. #3
    Deleted
    http://www.bbc.co.uk/news/technology-23812366

    Apparently there were some difficulty's after maintenance.

  4. #4
    Immortal FuxieDK's Avatar
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    København
    Posts
    7,323
    Site users had been warned in advance that the maintenance would cause disruption, he added.
    Well, they didn't warn ME..

    I was logged in 20+ times yesterday, and 3-4 times today, and there was no mention of mai tainance, letalone following problems..
    Fact (because I say so): TBC > Cata > Legion > MoP > BfA > WoD = WotLK

    My pet collection --> http://www.warcraftpets.com/collection/FuxieDK/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •