Page 1 of 2
1
2
LastLast
  1. #1
    Dreadlord Twistedelmo's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    813

    BUG: Spacebar not working while quoting

    This has only happened to me today but when every i have quoted anyone today, I am unable make a space unless theres a character before the cursor.

    Spacebar works fine any other time, it's just when i have a quote in the box.

  2. #2
    Unable to replicate in Chrome or Firefox.

  3. #3
    I'm getting a similar issue and it's only in the Reply to Quote box. Everything else on the site (and every application for that) works just fine.

    Quote Originally Posted by chaud View Post
    Unable to replicate in Chrome or Firefox.
    JustforreferencethisiswhatIgetwhenIreplytoquote
    Last edited by Lucetia; 2016-10-26 at 07:34 PM.

  4. #4
    Fluffy Kitten Darsithis's Avatar
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Chicago
    Posts
    50,223
    Quote Originally Posted by Lucetia View Post
    JustforreferencethisiswhatIgetwhenIreplytoquote
    I'm not seeing this issue on Firefox myself.

  5. #5
    The Insane Orange Joe's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    001100010010011110100001101101110011
    Posts
    15,620
    Quote Originally Posted by chaud View Post
    Unable to replicate in Chrome or Firefox.

    happensinquickreplywithchromehere

    Advanced works fine though

  6. #6
    Quote Originally Posted by OrangeJoe View Post
    happensinquickreplywithchromehere

    Advanced works fine though
    Literally has never happened to me.

    Maybe reset Chrome settings?

  7. #7
    The Insane Orange Joe's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    001100010010011110100001101101110011
    Posts
    15,620
    Quote Originally Posted by Colmadero View Post
    Literally has never happened to me.

    Maybe reset Chrome settings?

    restoredtodeafult

    brb now while I redo chrome settings

    - - - Updated - - -

    seems to be working again now.

  8. #8
    Looking into this, might be a Chrome 54+ issue.

  9. #9
    The Patient abracmike's Avatar
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    In WI, near lake MI
    Posts
    324
    Quote Originally Posted by chaud View Post
    Looking into this, might be a Chrome 54+ issue.
    Chrome 53 was ok for me.
    This is now with chrome 54
    Quote Originally Posted by Tennisace View Post
    It's not ethical to expose people's faults. Only scumbags and bitches do that.
    The right thing would be to try to stop the behaviour.
    Quote Originally Posted by Tennisace View Post
    What's wrong with him buying a home? Please don't pry into others' lives and make judgements.

  10. #10
    If you check your Chrome console, is there anything like "Request was blocked" (not "net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT")? If so, what script is it blocking?

  11. #11
    The Insane Orange Joe's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    001100010010011110100001101101110011
    Posts
    15,620
    Quote Originally Posted by chaud View Post
    If you check your Chrome console, is there anything like "Request was blocked" (not "net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT")? If so, what script is it blocking?

    Washappeninginhispost

    22098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting:91 A Parser-blocking, cross-origin script, http://ajax.googleapis.com/ajax/libs...n-min.js?v=423, is invoked via document.write. This may be blocked by the browser if the device has poor network connectivity.(anonymous function) @ 2098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting:91vbulletin-core.js:11 This browser is AJAX compatible
    cdmfactorem_recover_min.js:2 CDMADS::Sic Parvis Magna::Version: 16.1.3a
    publishertag.js:1 PubTag [DEBUG]:Publisher Tag loaded
    http://tpc.googlesyndication.com/saf...container.html Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    vbulletin-core.js:11 Firing System Init
    http://media.mmo-champion.com/images...ary/adsense.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    22098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting:3230 A Parser-blocking, cross-origin script, http://adserver.adtechus.com/addyn/3...et=_blank;key=[keywords];grp=609;misc=1477515251173, is invoked via document.write. This may be blocked by the browser if the device has poor network connectivity.(anonymous function) @ 2098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting:3230
    http://adserver.adtechus.com/addyn/3...et=_blank;key=[keywords];grp=609;misc=1477515251173 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    vbulletin-core.js:11 Fire vB_XHTML_Ready
    vbulletin-core.js:11 Fetch Cookie :: vbulletin_collapse (null)
    vbulletin-core.js:11 Fetch Cookie :: vbulletin_multiquote (null)
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251232 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251232 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/65j...1477515251232? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/lk8...1477515251232? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://dmp.springserve.com/px?l=sp_11_load&sp=11 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251271 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251313 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ads.pubmatic.com/AdServer/js/universalpixel.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    4https://us-u.openx.net/w/1.0/sd?id=537073062&val=979321822015342433&r=https…25253D%252526google_hm%25253DOTc5MzIxODIy MDE1MzQyNDMz%252526forward%25253D Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251808 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251811 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/0vg...1477515251815? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251828 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515251834 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515252314 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515252319 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/hy1...1477515252326? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515252344 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477515252368 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    ckeditor.js:138 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.

  12. #12
    Dreadlord Twistedelmo's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    813
    Quote Originally Posted by chaud View Post
    If you check your Chrome console, is there anything like "Request was blocked" (not "net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT")? If so, what script is it blocking?
    chrome version is: Version 54.0.2840.71 m. Unsure where to look for the chrome console you speak of.

  13. #13
    Quote Originally Posted by Twistedelmo View Post
    chrome version is: Version 54.0.2840.71 m. Unsure where to look for the chrome console you speak of.
    Ctrl + Shift + I

  14. #14
    Dreadlord Twistedelmo's Avatar
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Toronto, Ontario
    Posts
    813
    Quote Originally Posted by chaud View Post
    Ctrl + Shift + I
    Got it.
    /10char

    22098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting:91 A Parser-blocking, cross-origin script, http://ajax.googleapis.com/ajax/libs...n-min.js?v=423, is invoked via document.write. This may be blocked by the browser if the device has poor network connectivity.(anonymous function) @ 2098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting?p=42991792:91vbulletin-core.js?v=423:11 This browser is AJAX compatible
    cdmfactorem_recover_min.js?misc=1477578865998:2 CDMADS::Sic Parvis Magna::Version: 16.1.3a
    http://media.mmo-champion.com/images...ary/adsense.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    publishertag.js:1 PubTag [DEBUG]:Publisher Tag loaded
    vbulletin-core.js?v=423:11 Firing System Init
    22098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting:3875 A Parser-blocking, cross-origin script, http://adserver.adtechus.com/addyn/3...et=_blank;key=[keywords];grp=46;misc=1477578866548, is invoked via document.write. This may be blocked by the browser if the device has poor network connectivity.(anonymous function) @ 2098559-BUG-Spacebar-not-working-while-quoting?p=42991792:3875
    vbulletin-core.js?v=423:11 Fire vB_XHTML_Ready
    vbulletin-core.js?v=423:11 Fetch Cookie :: vbulletin_collapse (null)
    vbulletin-core.js?v=423:11 Fetch Cookie :: vbulletin_multiquote (null)
    http://adserver.adtechus.com/addyn/3...et=_blank;key=[keywords];grp=46;misc=1477578866548 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://tpc.googlesyndication.com/saf...container.html Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578866694 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578866693 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/s8o...1477578866694? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578866694 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/006...1477578866700? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://dmp.springserve.com/px?l=sp_11_load&sp=11 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578866849 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578866893 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/6bt...1477578867423? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578867574 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578867580 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578867594 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578867597 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ads.pubmatic.com/AdServer/js/universalpixel.js Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://ad.doubleclick.net/ddm/ad/gvv...1477578868068? Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578868099 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578868108 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578868109 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    http://0914.global.ssl.fastly.net/ad...=1477578868179 Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    4https://us-u.openx.net/w/1.0/sd?id=537073062&val=978195922072707728&r=https…external_user_id%252525253D97819592207270 7728%2525252526forward%252525253D Failed to load resource: net::ERR_BLOCKED_BY_CLIENT
    ckeditor.js?t=A7HG4HT&v=423:138 Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.

  15. #15
    I am looking into this issue since the company that makes vBulletin has indicated they most likely will not fix it.
    Curse.com
    Manager
    Hydra Wiki Platform Team

  16. #16
    As a work around go into your settings and change "Message Editor Interface" to "Standard Editor - Extra formatting controls". Then when replying the interface can be changed back to WYSIWYG without the issue present.
    Curse.com
    Manager
    Hydra Wiki Platform Team

  17. #17
    Quote Originally Posted by Alexia View Post
    As a work around go into your settings and change "Message Editor Interface" to "Standard Editor - Extra formatting controls". Then when replying the interface can be changed back to WYSIWYG without the issue present.
    Chaud had me test that yesterday and it occurred in all three editors, so I don't think it's an editor issue.

    You can type a " " (space) at the beginning of your post, but that is the only time it'll allow it and only once.

    Even tried the character code for a space. It's a hit and miss issue in Firefox and Edge as well.

    Did it on several different machines (even one freshly formatted with nothing installed) and I tried a couple different internet connections as Chaud thought slow connections might be causing it.

    The workaround I've been using is typing it up in Notepad and then copy/pasting.


    Only occurs when using "Reply With Quote", even if you tell it to open in a new tab or window. New Post or Quick Reply both work fine.

    - - - Updated - - -

    Update: Found something else out on the spacebar (if it helps any). If you copy/paste anything into the "Reply With Quote" box, even 1 character, then you can use the spacebar again. -- I notified Chaud as well, but since you are looking into it as well @Alexia, I wanted to post it here too in case you didn't see it.

  18. #18
    I have been digging into vBulletin for about two hours now and I still do not see a way to fix this. The vBulletin Solutions company will have to fix this issue or hopefully a vBulletin community member will come up with a fix. Until then I would advise switching to the standard editor in your account settings or switching to Firefox which does not exhibit this issue.
    Curse.com
    Manager
    Hydra Wiki Platform Team

  19. #19
    Quote Originally Posted by Alexia View Post
    I have been digging into vBulletin for about two hours now and I still do not see a way to fix this. The vBulletin Solutions company will have to fix this issue or hopefully a vBulletin community member will come up with a fix. Until then I would advise switching to the standard editor in your account settings or switching to Firefox which does not exhibit this issue.
    The issue still persists in all three editors in Chrome.

    The only workarounds I've found so far is possibly Firefox / Edge (even then it still can occur). Also, if you type a word in the editor and select it and hit Cut (or Copy) and paste then it allows the spacebar to work once again properly. Other than that, type it up in notepad and paste.

  20. #20
    Quote Originally Posted by Lucetia View Post
    The issue still persists in all three editors in Chrome.

    The only workarounds I've found so far is possibly Firefox / Edge (even then it still can occur). Also, if you type a word in the editor and select it and hit Cut (or Copy) and paste then it allows the spacebar to work once again properly. Other than that, type it up in notepad and paste.
    pressing the REMOVE FORMAT button will also solve the issue. (still annoying though)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •