Absolute Vikings är en raiding guild på Stormrage. Vi söker nytt folk för raiding för att kunna komplettera och satsa vidare på Mythic raiding.

Vi söker dig bakom datorn, vad du spelar för klass/spec har mindre vikt. Vad vi tycker är viktigt är att du funkar bra i grupp och har glimten i ögat. Då all kommunikation sker på svenska är det ett krav att du förstår svenska. Nordiska medlemar är välkomna. Idag har vi medlemmar från lite olika delar av landet och några norskar.

Vad vi kan erbjuda är ett online-hem och en guild med själ som har funnits sen 2005. Många av oss har spelat sedan vanilla och därmed är majoriten av medlemmarna över 30 år. Guildens medlemmar är en blandning av allt från byggnadsarbetare till kontorsråttor och annat löst folk. Kvinnor och män. Unga som gamla.

Vi har en mycket avslappnad stämning och tar för det mesta WoW med en klackspark, men när vi väl raidar är det 100% fokus som gäller. Vi raidar två kvällar i veckan (onsdag och söndag), tre timmar per gång. Många i guilden har spelat WoW på hög nivå de senaste 10 åren och har passionen kvar, men har valt att varva ner när livet har "kommit ivägen". Denna guilden passar perfekt till detta.

Om du är sugen på att gå med en guild med många sköna personer så tveka inte. Skicka ett meddelande till oss så kan vi snacka lite om du vill veta mer eller för en trial-invite.

Vi söker nu pri på healer for myth progress i Antorus, men alla er velkommna til å ansøka

Link til progression : wowprogress guild eu stormrage Absolute+Vikings

vican#2336 twax#2307