1. #1

    Bug with Grid since 8.2

    Hi all,

    Today, with the start of the new raid, I wished to add some new debuff to my Grid add-on and as soon as I opened the Grid configuration window, the game freezed during a few second.
    Each time I add a new debuff, the game freeze...
    And in the "Indicator" tab of the Grid configuration, I no longer see anything, so I can't put the new debuff on my Grid...

    Do some of you have the same problem ?
    If yes, have you been able to solve it ?

    Thank you for your help !


    Pepper

  2. #2
    The Patient
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Denver, CO
    Posts
    279
    it was just updated today or last night, may wanna see if ya have the correct version, see if that fixes it: https://www.curseforge.com/wow/addons/grid2/files --was updated 3hrs ago
    *Minaah* lvl 120 / Resto & Balance Druid -- GM of Onslaught on Doomhammer-US, Horde

  3. #3
    Quote Originally Posted by Minaah View Post
    it was just updated today or last night, may wanna see if ya have the correct version, see if that fixes it: https://www.curseforge.com/wow/addons/grid2/files --was updated 3hrs ago
    I was talking about Grid and not Grid2 But thanks anyway !

  4. #4
    Something must have definitively changed since 8.2 version of the game, but it seems that my problem is related to the number of debuffs stored in my Grid.
    I've removed about 50 of them, and the situation is a bit better.
    I can now see the content of the "Indicator" tab. I still have some freezes, but a bit shorter than before.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •