1. #1
    Scarab Lord gaymer77's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Central California
    Posts
    4,248

    Classic ready for download & install?

    I noticed that on the launcher it shows Classic under the Live section and it says I can install it. I know that when they were doing the open beta stress testing they had Classic under there. I never checked to see if they removed it from the Live section once the servers went down for good. Does this mean that I can install Classic and be ready for it's release once it is or is this an old version from the stress testing?

  2. #2
    You’re a bit late...

    Anyway, they’re having a name reservation thing week after next so get it installed.

  3. #3
    I can't see it

    https://i.gyazo.com/a319ef81c782e75c...6b2adcf291.png


    https://i.gyazo.com/0dc2702726940df2...7f873596ea.png

    This is my launcher atm.

    I have been subbed throughout the summer.
    Enabled beta access.
    Tried Bnet beta and live.
    Reinstalled bnet.
    Cleared the bnet cache.

  4. #4
    I -think- it only shows up on the Live section if you have a US account.

  5. #5
    Quote Originally Posted by robotusch View Post
    I -think- it only shows up on the Live section if you have a US account.
    Nah, plenty of my friends has it and we are EU.

  6. #6
    Scarab Lord gaymer77's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Central California
    Posts
    4,248
    Quote Originally Posted by THEORACLE64 View Post
    You’re a bit late...

    Anyway, they’re having a name reservation thing week after next so get it installed.
    Late for what? I did the open beta stress testing & uninstalled Classic when the servers went offline for good. I was asking if the Classic I'm seeing is the Classic that will be launched in a few weeks or if that's just left over from when they had Classic listed under the Live section of the bnet launcher. Not quite sure what you're referring to when you say I'm late.

    - - - Updated - - -



    BTW this is what I'm referring to. This is what my launcher shows when I pull it up.

  7. #7
    Doesn´t appear on my launcher

  8. #8
    EU client, wasn't in the beta or the stress tests & it wasn't showing for me yesterday, i'll check again after work.

    [Edit] - Still nothing.
    Last edited by Oneer; 2019-07-30 at 05:34 PM.

  9. #9
    I just checked and I have it on my launcher now and I'm eu, wasnt on there yesterday . Cant play it though so its locked until it goes live I suppose

  10. #10
    I installed it yesterday in the EU.

    Did not say "Beta" anywhere (not even in Filepath), so i think it will be the final client. (Expect maybe a patch or two)

  11. #11
    Bloodsail Admiral salate's Avatar
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Russia, Samara
    Posts
    1,036
    EU client. Had only beta stress tests. GF had no beta stuff, but we both can download
    step into everything will gief ya nothing, mon

  12. #12
    Scarab Lord TriHard's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    KFC and Watermelon
    Posts
    4,026
    Is the name reservation going to be on a server basis?
    We don't even have a server list so how is it gonna work?

  13. #13
    Quote Originally Posted by TriHard View Post
    Is the name reservation going to be on a server basis?
    We don't even have a server list so how is it gonna work?
    Of course it will, how do they plan on letting us reserve names without being on a server

  14. #14
    Scarab Lord TriHard's Avatar
    Join Date
    May 2011
    Location
    KFC and Watermelon
    Posts
    4,026
    Quote Originally Posted by Stocksy View Post
    Of course it will, how do they plan on letting us reserve names without being on a server
    Coulda been region wide for a period so that if you took the name Killweebs it would've been reserved on all servers for a month or so.

  15. #15
    Stood in the Fire Pivotal's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    417


    welp, I have both Beta classic and Live classic. Did I win?
    Avatar by Mcfjury

  16. #16
    "WoW Classic is now ready for all players to install from the Blizzard Battle.net Desktop App in advance of the test. To install WoW Classic:

    Open the Blizzard Battle.net Desktop App and select World of Warcraft in the game selection menu on the left.
    Under the Version dropdown menu, select World of Warcraft Classic. If you have more than one World of Warcraft account, you’ll see a second dropdown for Account. In that column, select the active account to associate with your WoW Classic install.
    Click the Install button. You’ll see an installation progress bar that will show you when the installation is complete."


    Blues said that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •