1. #1

    [EU][A] Legion VI - Stormrage NL guild

    Legion VI is een kleine guild met een voornamelijk sociale achtergrond.
    Met momenteel een 8-10 tal zeer actieve spelers die raids puggen zijn we opzoek naar nederlandstalige spelers die dat onze guild willen vervoegen. Dit om op termijn een player base te ontwikkelen zodat we niet meer zouden moeten puggen.

    Momenteel hebben we 1 vaste raid dag nl Donderdag van 20 uur tot 22uur. Afhankelijk van hoeveel mensen er gelijktijdig online zijn de rest van de week doen we er meer.

    Onze progress in ToS is momenteel 8/9 HC.
    De meeste onderons hebben KJ HC al gekilled dus aan ervaring dus geen gebrek maar nog niet in guild verband (lees als in 7 players in raid of meer tegelijk).

    Buiten dit doen we ook elke week en zo hoog mogelijke M+ met iedereen die mee wilt en andere groep gerelateerde content (zoals Nightbane runs in Karazhan).

    Een website hebben we niet want zoals gezegd zijn we als social guild begonnen (wie weet hebben we ooit wel een website nodig!!!)
    Tijdens het raiden zitten we met z'n allen op onze discord server.

    Eerlijk is eerlijk iedereen die zich bij onze guild voegt met als doel om mee te raiden zal wel een minimum van vaardigheden moeten bezitten zodat we als team kunnen evolueren en niet telkens iemand of meerdere mensen moeten proberen dragen door een instance.
    Zelfs als je uiteindelijk niet bij het "raid team" geraakt mag je natuurlijk altijd sociaal blijven. Dit wil echter niet zeggen dat je nooit meer op raids mee mag. Vanaf dat een raid op "farm" staat is iedereen welkom natuurlijk.

    Heb je interesse mag je altijd een van onze raiders whisperen in game.
    Mensen die regelmatig online zijn
    Mirthé
    Dondemondar
    Verax
    Lieke
    Lauraa
    Léwis
    Eev
    Last edited by Dondar01; 2017-09-23 at 10:50 AM.

  2. #2
    Bump. We hebben nog altijd veel mensen nodig ^^

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •