1. #1
  Deleted

  [H] [Auchindoun/Dunemaul/Jaedenar] Danske TV Værter - High-end 1 day a week raiders

  Elsker du at raide på højt niveau, men tiden til at raide er ikke den samme som den har været? Så kunne Danske TV Værter sagtens være den perfekte guild for dig :-). Vi er en flok modne drenge og piger, som giver den fuld gas en enkelt aften i hver uge!

  "Danske TV Værter" er en casual/"semi-hardcore" guild, som har eksisteret siden sommeren 2014 på Auchindoun. Vi har indtil nu kun fokuseret på HC raiding, hvor alt content siden Highmaul er blevet clearet hurtigt, men grundet en nylig udvidelse af guilden, søger vi lidt flere spillere til at join vores raid team, med henblik på Mythic progress i ToS. Lige nu er vi ca. 20 aktive raiders, men mangler lidt flere spillere, så vi kan raide mythic stabilt hver uge.

  Vi søger sociale, modne og skilled spillere, som ønsker at progress i et godt raiding miljø. Langt størstedelen af medlemmerne er +20 år, hvilket er noget vi helst ønsker at fortsætte med, uden det dog er et direkte krav.

  Vi har som skrevet kun ét main raid i ugen, torsdag fra 20-23, hvor vi ønsker at down så mange bosser som muligt, så det er vigtig du har styr på din class og altid kommer forberedt. Da vi kun har det ene main raid i ugen, er tæt på 100% attendance også forventet. Derudover er der ofte optional Normal/HC raids om onsdagen eller i weekenden.

  Ellers er DTV en aktiv guild, hvor det ofte er muligt at finde folk til M+ osv.

  Vigtigst af alt, er at vi VIL være 100% drama fri.

  Det vi primær kigger efter lige nu er:
  - 1-2 ranged dps,
  - 1 healer (gerne med godt dps off spec)
  - evt. 1 melee med godt tank offspec i tilfælde af main tank afbud.

  Socials er altid velkomne!

  Lyder ovenstående interessant, så kontakt endelig en af følgende characters for mere info. Der er også mulighed for at joine et raid uden at være medlem, så både du og vi kan se det hele an.

  Blaceit
  Jesdorph
  Thomasmygind
  Råddentæg
  Lothran
  Ellani

 2. #2
  Deleted
  Goroth nede på mythic uden de store sværdslag.

  Mangler stadig et par ranged dps.

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •