Since it's a Finnish recruitment post I'll do it in Finnish. ONLY FOR FINNISH PLAYERS



Arctic Circle on Darkspearilla toimiva alliancekilta. Etsimme joukkoomme lisää aikuisia (20v+) aktiivisia raidaajia 25 man hc-progressiin. Raidaamme 3-5 iltaa viikossa (ke, to, su, ma, ti) klo 20-23, pääsääntöisesti maini/progressiraideina mutta toisinaan myös alttien voimin tai firelands-huvitteluna.

Valomiekkojen aiheuttamasta pelaajainflaatiosta johtuen rosterimme kaipaisi erityisesti seuraavia:

- aktiivinen tankki
- 1-2 hiileriä (druid, shaman, priest)
- melee dps (rogue, warrior)

Huomioimme kuitenkin kaikki hakemukset, osaavan pelaajan on helppo päästä mukaan raidiporukkaan.

Toivomme hakijoilta Dragon Soul-kelpoista gearia (luonnollisesti ensutettuna ja gemitettynä) sekä tietämystä omasta classista. Koneesi ja nettiyhteytesi tulisi kestää raidien rasitukset, mikin omistaminen ja sen käyttäminen on suotavaa. HC-modeissa wipeily ei saa sinua katoamaan seuraavaan resettiin asti. Odotamme aktiivista osallistumista raideille mutta ymmärrämme toki myös työt, perheen ja harrastukset.

Tarjoamme aikuista seuraa niin raideille, LFR:älle kuin satunnaisiin pvp-rientoihinkin mukavalla serverillä. Käytössämme on Teamspeak josta melko varmasti löytyy aina joku jonka kanssa höpötellä. Raideille tarjoamme fläskikattilat sekä raidaajille korjauskulut ja purppurat jaamme DKP:n avulla. Progressimme on tällä hetkellä 1/8 25hc.

Joukkoomme voi hakea osoitteessa ac.guildomatic.com ja myös pelissä saa tulla juttelemaan ja kyselemään lisää: Xanorinea (GM), Daemoh, Dilem, Inaina tai /who ja kysy officeria