1. #1

    [A] The Great Danes - Auchindoun 10/12 HC ToT 25 - Recruiting Dps



    Since The Great Danes is a Danish speaking guild, there will be no point in applying if you're not a Dane. The following will therefore be written in Danish.

    Om guilden
    The Great Danes (TGD) blev oprettet den 11. Februar 2005, samme dag som udgivelsen af World of Warcraft i Europa.

    Efter mange år på serveren Al’Akir skiftede vi i 2010 server til Auchindoun grundet store tekniske problemer med serveren.

    The Great Danes (TGD) er en meget stabil og socialt stærk 25-mands raiding guild. Den dag i dag, består en del af kernen i guilden af folk som var med fra første dag. Der ud over har vi en stor social del udenfor vores raiding gruppe. Det sociale afspejler sig blandt andet i diverse arrangementer udenfor WoW.

    Vi har siden Vanilla og op gennem 'The Burning Crusade', 'Wrath of the Lich King' og senest 'Cataclysm', formået at cleare samtlige instances. For Cataclysm havde vi sat os målet at nå top 100, hvilket skete med afslutningen af Dragon Soul som nummer 91 i verden.

    Et mål vi som ren dansk guild er stolte af, men samtidig ønsker at forbedre gennem næste expansion 'Mists of Pandaria', hvor målet er at nå top 50 i verden. Det skal ske uden at udvide antallet af aktive raiddage, men gennem en masse optimeringer.

    Disse optimeringer vil dog aldrig gå udover det sociale aspekt i guilden, det har og vil altid have stor betydning.

    Vores progress kan følges på http://www.wowprogress.com/guild/eu/...ting.tier15_25.

    Hjemmeside: http://www.thegreatdanes.dk
    IRC: #TGD på QuakeNet


    Rekruttering
    The Great Danes (TGD) søger engagerede og loyale folk der kan spille 3-4 dage om ugen. Under progress raider vi onsdag, torsdag, søndag og mandag fra kl. 19:15 til 23:15.

    Når du ansøger om optagelse i The Great Danes (TGD), skal du være i stand til at finde dig selv tilpas i nedenstående tekst.

    Vi ser ofte folk som gerne vil spille på et ”højt plan”, men som simpelthen ikke aner hvad det reelt kræver. Som Danmarks mest succesfulde guild gennem 7 år, søger vi folk der er 100% klar over hvad det kræver og som formår at leve op til de krav der stilles.

    Hvad enten du ansøger som Healer, DPS eller Tank, så forventer vi at du kan give vore nuværende spillere kamp til stregen. Vi bruger ofte de sene nattetimer på at diskutere spil mekanikker, optimeringer og taktikker. Derfor forventer vi også at nye medlemmer kan deltage aktivt i disse diskussioner. Der forventes et særligt engagement og en ekstraordinær interesse for at gøre sig selv bedre hele tiden.

    Healers
    Som healer forventer vi du deltager aktivt på Ventrilo, og sammen med de andre healers udvikler vores healing strategier.

    En dygtig healer er i stand til at heale mens han/hun bevæger sig, udnytte alle tilgængelige cooldowns, flytte sig fra void zones og bede om hjælp hvis situationen påkræver det.

    Vi er interesseret i healers der kan udføre mere end én rolle i et raid, healers som er fleksible og forstår at tilpasse sin character efter behov.

    Damage Dealers
    Som damage dealer skal du være besat af at presse din damage til dit absolutte maksimum, at toppe damage meters er en god ting.

    At lave fantastisk DPS og så dø til ild i gulvet er lige så uacceptabelt som at være fejlfri og have en lav DPS.

    Du skal ligeledes deltage aktivt i at optimere raidets damage og udvikling af taktikker.

    Tanks
    En god tank er i stand til at kommunikere med raidet. Du skal som person være udadvendt og opmærksom på den damage du modtager, du skal være i stand til at kalde de tilgængelige cooldowns og have et stort overblik når det kommer til bevægelse og dine healers.

    Du skal i samarbejde med vores andre tanks udvikle tank strategier for de respektive encounters og være i stand til at tilpasse dit gear efter situationen.


    Kort sagt
    Vi leder efter personer som kan tilpasse sig nye situationer hurtigt og som formår at spille op til sit fulde potentiale, personer som forstår at rette deres fejl og som er i stand til at lære af andres fejl uden de behøver at blive gentaget.

    Du skal være modtagelig for kritik og forslag, og have en meget stor forståelse for at ingen er perfekte og der altid er plads til forbedringer.

    En mindst lige så vigtigt ting er 'pålidelighed'. Det er vigtig for os at kunne stole på vores Raiders, noget som vi forventer af alle. Vi er klar over der kan være omstændigheder i ens liv, og dem respektere vi. Men vi søger folk der har tæt på 100% raiddeltagelse.

    Under prøveperioden vil du blive bedømt på mange forskellige punkter. Dine evner som WoW spiller, din stabilitet og din selvstændighed er vigtige elementer for os. Dine sociale egenskaber og din omgangsmåde med medspillere i guilden er også en vigtig del af din prøveperiode.

    Alle ansøgere skal være fyldt 18 år da gennemsnitsalderen i guilden er 25+ og tidligere erfaringer fortæller os, at personer under 18 år sjældent falder til i guilden.


    Kontakt
    Er The Great Danes (TGD) stedet for dig, så kig forbi vores hjemmeside på http://www.thegreatdanes.dk og læs mere om os, og hvilke classes vi søger. Du er også velkommen til at kontakte en Officer i guilden direkte for en kort snak.

    Med venlig hilsen
    Atroxes, Zakka, Mokkrash, Vorfix og Bone.

  2. #2
    Kig forbi www.thegreatdanes.dk for mere information!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •