1. #1
    Blademaster kAz0's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bulgaria
    Posts
    25

    Character Not Found

    When i log in most of mu character says that are not found even my level 90 character.I got like 3-4 which are not found an only one level 10 works fine.Any other with the same problem , because one my friends has the same problem?

  2. #2
    probably the world server down on which those characters are...Kalimdor, Pandaria whatever

  3. #3
    Blademaster kAz0's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bulgaria
    Posts
    25
    its been like that for 1 day now ...

  4. #4
    The Unstoppable Force Winter Blossom's Avatar
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Winter is Coming
    Posts
    23,007
    Best advice: Call Blizzard.

  5. #5
    Pit Lord mrgummage's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    The Hague, NL
    Posts
    2,430
    I had the same with my paladin today, according to the Armoury, my paladin doesn't exist.

    Had a mini heart attack so installed the game at work to double check.
    Diablo: mrgummage#2816 ][ World of Warcraft: Grand Marshal Hottage ][ Overwatch: mrgummage
    CPU: Intel i5 6600K 3.5Ghz ][ MEM: 16GB DDR4 3200Mhz ][ GPU: MSI GTX 1070 GAMING X 8G ][ SSD:Samsung 840 EVO 1TB
    MB: MSI Z170I Gaming Pro AC ][ Case:Corsair Graphite 380T Mini ITX Black ][ OS:Windows 10 Pro 64bit

  6. #6
    Blademaster kAz0's Avatar
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    Bulgaria
    Posts
    25
    and what happened when you double checked ?

  7. #7
    it's your connection nothing more
    you getting packets loss with blizzard servers

  8. #8
    Blizzard Araxom's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Irvine, CA
    Posts
    451
    Quote Originally Posted by kAz0 View Post
    When i log in most of mu character says that are not found even my level 90 character.I got like 3-4 which are not found an only one level 10 works fine.Any other with the same problem , because one my friends has the same problem?
    Hi kAz0, if the issue persists, please try flushing the DNS after powercycling the modem/router. That should do the trick, if not - please let me know.

  9. #9
    Pit Lord Zeror's Avatar
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Netherlands
    Posts
    2,282
    Quote Originally Posted by Zstr View Post
    it's your connection nothing more
    you getting packets loss with blizzard servers
    Unless the character is not showing up on the Armory either (you can use that as a check) then there is nothing to worry about. Like said before: Contact Blizzard and they will help you.

  10. #10
    Quote Originally Posted by Araxom View Post
    Hi kAz0, if the issue persists, please try flushing the DNS after powercycling the modem/router. That should do the trick, if not - please let me know.
    Implying that this will work.

    Its fault on Blizzard side, I know from sources what is going on. There is known dupe method that involves server crashing. Ofcourse Blizzard won't admit that.
    Only thing you can do is to wait.

  11. #11
    Quote Originally Posted by Shaqur View Post
    Implying that this will work.
    It does. Did this yesterday after encountering the same problem and never had problems afterwards.
    Your rights as a consumer begin and end at the point where you choose not to consume, and not where you yourself influence the consumed goods.

    Translation: if you don't like a game don't play it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •