1. #1
    Deleted

    [H] Norrlands Guld, 12/14 HC 25-MAN, REKRYTERAR!

    Krav, kontakt information och annat.

    Vi förväntar oss näst intill 100% attendance, om du inte kan medverka på 9 av 10 raids så är du inget material för oss. Då vi förväntar oss att spela på en semi hardcore nivå.
    De dagar vi kommer raida är:
    Onsdag 19.00 - 23.00
    Söndag 18.00 - 23.00
    Måndag 19.00 - 23.00


    Vi vill även att du i din application kan visa upp att du vid tidigare tillfällen raidat på en högre nivå och klarat av det under en längre tid. Du ska också visa att du bemästrar din nuvarande klass och kan få ut maxkapacitet utav den. Eftersom vårat mål är att hela tiden sträva mot en effektiv progress på en hög nivå så måste vi också försäkra oss om att du har något att bidra med!

    Loot regler
    Då denna merge är ny, känner vi att loot council är den vägen vi kommer gå. Vi ger loot till de personer som förtjänar det mest utöver prestation och aktivitet.

    Kontakt lista
    De personer du kan kontakta för mer information är:
    Mixit, Tank officer.
    Fiski, Melee officer/Raidleader/Guildmaster.
    Obefintlig, Officer.
    Lyr, Healing officer.
    Locknrollen, Range officer.

    norrlandsguld.shivtr.com

    Om Norrlands Guld:

    NU: REKRYTERING FÖR 25-MAN ÖPPEN.
    Vi vidgar nu vyerna och söker exceptionella skandinaviska spelare till vårat 25-man team. Besök vår hemsida för mer information och applikationer.

    <Norrlands Guld> en svensk 25-man raiding guild med en historia som sträcker sig ända tillbaka till Vanilla.
    Guilden startade på Shattered Hand EU där vi efter en expansion av raidande äntligen började nå fina resultat. När Black Temple släpptes lyckades vi nå en tredjeplats på Illidan Stormrage för att sedan också plocka hem andraplatsen på bossar som Kalecgos & Brutallus.

    Senare stod även WOTLK på agendan och precis som alla andra sprang vi igenom Naxxramas i tier 6 gearet. Trots att ha tappat många viktiga spelare gick vi sedan vidare till att ta andraplatsen på Yogg-Saron som blev den sista bossen för oss på Shattered Hand.

    Guilden förflyttades till Kazzak där Icecrown Citadel och Lich King väntade. Efter en knackig start med rosterproblem hittade vi kraft i 10-man guilden Kalfjället som kompletterade rostern så bra att vi lyckades nå 11/12 på bara en vecka. Progressen förblev stabil men efter att ha tappat många spelare under sommaren lades expansionen på hyllan och många medlemmar fick se sig själva besegra Lich King i heroic på andra håll.

    I Cataclysm var vi återigen tillbaka den här gången som 10-man guild i och med det nya systemet. Efter att ha slipat på rostern i stort sett hela expansionen nådde vi framgångar i Firelands men framförallt i Dragonsoul där vi kunde skryta med tex Spine of Deathwing server first och Morchok heroic som trea. Alla bossar blev förr eller senare downade.

    Tillsammans med <Desolate>, som är en 10-man semi hardcore guild med spelare som efter varit i guilder som Stelth Kilers och Pwnanza korsat sina vägar och spelat tre tiers tillsammans, går vi nu ihop för att skapa ett 25-man team för att cleara Siege of Orgrimmar och bygga upp en stadig core inför Warlords of Draenor.

    VAD VI REKRYTERAR

    Deathknight (dd) - High
    Druid (balance) - Medium
    Druid (feral-dd) - High
    Hunter - Low
    Mage - Low
    Monk (healer) - High
    Monk (dd) - Medium
    Priest (dd) - High
    Shaman (enhancement) - High
    Shaman (reso) - High
    Warlock - High

  2. #2
    Deleted
    -- Bumping --

  3. #3
    Deleted
    -- Bumping --

  4. #4
    Deleted
    -- Bumping --

  5. #5
    Deleted
    -- Bumping --

  6. #6
    Deleted
    -- Bumping --

  7. #7
    Deleted
    -- Bumping --

  8. #8
    Deleted
    -- Bumping --

  9. #9
    Deleted
    -- Bumping --

  10. #10
    Deleted
    -- Bumping --

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •