This post is going to be in Finnish because we are a Finnish guild and are looking for Finnish players

---

Sydäntalvi valmistautuu parasta aikaa WoDin tuloon ja muutama melee DPS vielä mahtuisi porukkaan.

Kilta on perustettu Cataclysmin loppupuolella ja kehitys on alusta asti ollut hyvinkin nousujohteista. SoO:n viralliseksi sijoitukseksi asettui serverin kakkospaikka 10maneissa ja muutoksen jälkeen vielä serverin kolmas 25man. Killan minimitavoite on tappaa tierin viimeinen pomo ennen patchin tuloa, mutta tähtäämme luonnollisesti korkeammalle. Haluamme kehittyä paremmaksi killaksi ja odotamme pelaajiltamme samaa asennetta.

Raidiajat (Suomen aikaa)

KE 18:00 - 22:30
TO 18:00 - 22:30
SU 18:00 - 22:30
MA 18:00 - 22:30

Raideilla käytämme Mumblea ja lootit jaetaan loot council -periaatteella siten, että ensimmäisenä tulee raidin etu.

Mitä odotamme hakijalta?

Meitä kiinnostaa raidien ja killan ilmapiiri. Odotamme kiltalaisilta tervettä asennetta peliin sekä elämään. Yhdessä tekeminen ja oleminen ja viihtyminen on tärkeämpää kuin hampaat irvessä vääntäminen. Toki, kun raidataan Mythic-tasolla, pelitaidoillakin on merkitystä. Katsomme ja käsittelemme jokaisen hakemuksen erikseen.

Mitä tarjoamme sinulle?

Ensimmäisenä haluamme tarjota miellyttävän peliympäristön kaikille. Sellaisen, jossa on kiva olla. Toisekseen, haluamme tarjota tilaisuuden oppia ja oivaltaa intternettipeli Wowwin maailma. Raideilla tarjoamme ruuat ja korjaukset ja muita perusjuttuja.

Mahdollisuuksien mukaan tarjoamme myös peliaikaa hieman kokemattomammille pelaajille, joskin tämä tapahtuu hyvin todennäköisesti progressin ulkopuolelta. Tällöin olet mukana reservipelaajana ja sinulla on mahdollisuus taitojasi näyttämällä ansaita raidauspaikka.

Lisäinfoa

In-game: Enthy, Artty & Laboratorium
Nettisivut: www.sydäntalvi.fi