The Fanatics søger raiders og socials til Legion, alle er velkommen!

Hvem er vi:
Vi er håndfuld hyggelige og erfarne spillere som har spillet WoW siden vanilla. Vi har fornyeligt genoplivet denne ældre guild med nye mål, og henblik på success i Legion.

Vores filosofi er jo flere spillere desto bedre, da vi ikke ønsker at basere en guild rundt om et raid-hold eller omvendt. Vores langsigtede plan er at have så mange spillere, at det bliver muligt at køre flere forskellige raid-hold, som hver især har forskellige mål, dage og grader af seriøsitet. Derudover så vil der med denne løsning være et godt fundament til, at hjælpe hinanden både med viden og frivillige spillere mellem holdene.

Hvad tilbyder vi:
For at dette kan lade sig gøre, så vil vi betale repair bills i guilden for alle members. Dem som raider vil også dagligt kunne hæve lidt guld i guildbanken, afhængig sværhedsgraden der raides på, som støtte til pots, flasks, enchants osv. Dette kan også indbyde socials til at prøve kræfter med raiding og til at raiders yder deres bedste for at progresse endnu mere.

På den sociale side er der altid nogle der hygger sig med både leveling grupper, achievement hunting, transmorg runs eller pet battles. Det er heller ikke unormalt at de erfarne PvE spillere ender i en battleground, hvor deres lige så uerfarne PvP skills kommer på en prøve.

Krav for ansøgere:
Vi har ingen aldersgrænse for ansøgere, men tilgengæld en stor forventning til at hver spiller opfører sig fornuftigt. Dog er det op til hvert enkelt raid-hold om de ønsker at have en aldersgrænse. Vi er selv en flok voksne mennesker mellem 25 og 40 år, og ingen af os ønsker at bruge tid på drama. Derfor vil der også være en kort trial periode for at afprøve om ansøgeren også passer ind.

Har du dit eget raid-hold?
Hvis man allerede er et dansk raid-hold, så tager vi jer også gerne under vores vinger. I vil få frie tøjler til at køre jeres raidhold som I ønsker og samtidig nyde godt af vores ovenstående tilbud. I vil derved også have mulighed for at deltage i sociale events, finde grupper til mythic+ eller raide på jeres alts.

Sådan ansøger du:
Hvis dette lyder som noget for dig, så tøv ikke med at skrive til os på fanatics.wowhordes.com eller send en in-game whisper til Rust#2772