1. #1

    Dansk raiding guild HFC Mythic 13/13 søger 1 healers til legion.

    Danish Terrace raid hold 2 søger 2 nye healers til vores raidhold. Holdet er helt klar til legion hvad angår tanks og dps, dog mangler vi 2 healers.

    Om Danish Terrace og Raid hold 2

    Guilden Danish Terrace har eksisteret siden den 10. November 2009, med det formål at være en konkurrencedygtig og effektiv raiding guild.
    Danish Terrace´s main raidhold har pt. World Rank 19 og er Danmarks bedste raiding guild.


    Raid hold 2

    Danish Terrace raid hold 2 blev dannet i september 2015 med det formål, at have et raidhold bestående af gode/gamle hardcore raiders, som ikke havde tiden til hardcore raiding med fast 3-7 raiddage om ugen. Grundstenen til holdet har altid været det sociale og at vi har det sjovt sammen når vi raider, men samtidigt med 100% seriøsitet, forstået på den måde, at alle møder forberedt op, har styr på taktikkerne, har styr på deres rolle ved hver boss, alle har opgraderet deres characters med bedste enchants/gems osv.

    Raid hold 2 startede op med at raide HFC Mythic i januar 2016 og er idag 13/13 HFC Mythic.


    Hvad vi forventer af dig

    Skill:
    Du skal kende din class til ud over det normale og være i stand til at anvende din class på et højt niveau i et evigt skiftende raid miljø. Det forventes, at du kan holde hovedet kold i stressede situationer.
    Det forventes, at du har mythic rading erfaring.

    Kommunikation:
    Du skal skal være i stand til at kommunikere effektivt på dansk i spillet og over Teamspeak. Du skal derfor have en anstændig mikrofon / headset. Du er ikke brugbar for os, hvis du finder det nødvendigt at skrive ingame for at kommunikere.

    Fleksibilitet:
    Til tider kan vi opfordre dig til at spille et andet spec og det forventes at du kan bruge dit off spec til gavn for holdet.

    Pålidelighed:
    Vi forventer et meget stabilt fremmøde til raids. Vi kan ikke bruge en raider til noget, som ikke dukker op til vores raids. Undlader du at give en ordentlig begrundelse for fravær, bliver væk fra raids, kan det få konsekvenser for din fremtid i Ðanish Terrace.


    Hvad kan vi tilbyde dig
    Full clear content i Mythic.
    Vi raider onsdag og søndag fra kl. 1900-2200.
    Derudover bliver der sat alts raid op torsdag fra kl. 1900-2200, men det er helt frivilligt om man vil deltage i dette.

    Derudover kan vi tilbyde et raidhold, som består af rigtig mange dygtige/gamle hardcore spiller, og hvor især det sociale betyder rigtig meget på holdet. Derudover har vi den fordel, at kunne samarbejde med vores main hold hvad angår class tips, taktikker til hver enkelt boss Mythic, Weak Auras strings, gennemgang af logs osv.

    Afslutningsvis
    Såfremt du mener, at du er den spiller vi leder efter, så klik lave en ansøgning via danishterrace.dk/forum/viewtopic.php?id=66[/url]
    Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende Ðanish Terrace raid hold 2, er du velkommen til enten at kontakte os via hjemmesiden eller ved at whisper en af vores medlemmer in-game og bede om en raider med ranken Team 2.
    Du er også velkommen til at tilføje holdleder af raidhold 2, Bonderøvendk, HeeMan79#2678 på Battletag.

    Tak fordi du overvejer Ðanish Terrace raid hold 2.
    Last edited by HeeMan79; 2016-08-23 at 08:09 PM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •