Tjena! Vi är ett gäng gamla polare från norra delarna av Sverige som har spelat ihop sedan vanilla, samt ett gäng randoms vi plockat upp längst vägen. Vi är på jakt efter lite färsk kött till guilden.

<Laddad> var i vanilla en relativt framgånsrik guild på Al'akir och en av dom större helsvenska guilderna på sin tid. Många av oss har raidat hardcore och har några har world top 10 kills på nacken.

Vi har nu gjort en reboot i Legion på en mer semi-hardcore nivå, då vi alla blir äldre, har jobb och inte har så mycket fritid som man hade på yngre dagar. Vi började Mythic relativt sent in i expansionen, då vi saknade folk i början. Efter två merges som gått otroligt bra och alla kommer väldigt bra överens så har vi nu tryckt ner 5 bossar på Mythic på 4 raids.

Vi raidar onsdagar & söndagar kl 19-23. Utöver det kör vi flytande raid tider då det finns tillräckligt med folk till ändamål.

Vad vi föväntar oss av våra raiders:
  • Du är väl påläst om din klass och presterar där efter.
  • Då vi andra är 24-30 år gammal, söker vi folk i samma åldersgrupp.
  • Du kommer förberedd med både flasks och pots.
  • Du gnäller inte om du måste sitta ute en raid för att setup/performance inte tillåter för det vi ska köra. Progress kommer först.


Även om du inte är intresserad av raidandet, så är du mer än välkommen att ansöka som social.

Mer info om <Laddad> och för ansökan, http://laddad.net/threads/rekryterings-information.28/