Attention: Vi søger pt. en fulltime tank. Class betyder ikke så meget, men pt. kører vi en guardian druid og monk (monken er den tank, vi desværre skal replace). Hvis du mener du har det der skal til - så smid endelig en apply på Superbia-eu.com! Ser frem til at høre fra dig

Hvis du mener du kan være en forbedring til vores nuværende team, så skriv apply på www.Superbia-eu.com eller hiv fat i Hasufer, Alduin, Sevaerx, Balolski eller Liquil ingame!

Vi søger pt kun virkeligt exceptionelle spillere! + ovenstående Tank.

------------------------------------------------------------------------

Previously mentionable achievements:

- ranked 150 ww(and even better) untill Spine heroic in DS - kept the WW rank through MoP as well.
- best achievement "kill-wise": World 47 on Warlord Zon'ozz heroic.
- Realm first: Will of the Emperor.
- Realm first: Sha of Fear.
- Realm first: Lei Shen.
- Had a raidbreak during whole of WoD.
- Back for the third era in Legion - currently ranked 450 ww. (2days/week - used to be 3).
________________________________________________________________________

The following will be written in Danish, as we are a Danish raiding guild!

Hvem og hvad er Superbia?

Superbia er en Dansk raiding guild
Guilden er ledet og fyldt til bristepunktet af engagerede og erfarne nuværende og tidligere high-end raiders. Dette betyder, at hvis du skulle joine os, vil du raide med spillere, der har en 100% forståelse for deres class, og omkring spillet og raiding som helhed + mange års erfaring med wow og andre spil. Du vil blive mødt med hård konkurrence om at ligge nummer 1, alt imens vi til stadighed også vægter at mekanikkerne på bossen, bliver udført til UG, således at vi kan få progress-kills, så hurtigt som muligt - da vi kun raider 2 gange i ugen, slår vi os på kvalitet, frem for kvantitet - dette skal du være indforstået med og i stand til at bidrage til, såfremt du ønsker et raiderspot i Superbia.

Raiding dage og tidspunkter er:
Mandag og tirsdag fra 19:00 til 23:00, vil vi kræve minimum 90% fremmøde (og aller helst prioriteringer i forhold til RL, således at du kan holde stabile 100%.)
Hvis du ikke kan klare dette krav, så er vi ikke det guild du søger. 18:55 står man på eget ansvar) klar ved raidinstancen. Inv kommer 18:45 - første pull på aftenen, sker senest 19:02, med mindre der er eventuelle taktikker der skal deles med raidere.

Hvad vil vi tilbyde dig?
Først og fremmest vil du opleve alle de bosser der er i spillet og til sidst dræbe dem med stil! I et modent, venligt og inspirerende raid-miljø tilbyder vi også en meget social omgangskreds, hvor folk i sidste ende forhåbentligt bliver venner, hænger ud på discord, mødes IRL (til diverse guildevents m.m.), griner og græder sammen. Under raids vil vores mål være at holde fokus, samtidig med at have en hyggelig tid sammen
- Vi opfordrer også derfor vores raidere til at komme med en munter og afslappet tilstand og tilgang til spillet og raiding, men samtidigt bevare det fornødne fokus. Igen prioritere vi spillere, der både har den rette indstilling til raiding og at være i en guild, såvel som performance på højt niveau.
under din trial, vil officerene hjælpe dig med at integrere dig i guilden, så vidt muligt, men man er self også nød til selv at byde ind og deltage fx på discord, ingame aktiviteter osv.

Hvad ønsker vi fra dig?
For det første kræver vi brug af dansk i både skriftlige og verbale former, da vi raider på dansk. At kende din class, din rolle, og din funktion på ethvert encounter vi træffer på vores vej (hjemmearbejdet skal gøres, før vi står på en ny boss!). Samtidig er modenhed et must. Tidligere erfaring i PvE er også påkrævet, helst akkumuleret i flere high-end raiding tilfælde. Vi kræver maksimal indsats lagt i din karakter, såsom reputation med de korrekte faktions og brug af ordentlige enchants og gems, flask, pots osv. - med andre ord - MAX optimering på alle punkter, på din main karakter.
Vores mål er at blive en af de bedste danske raiding guilds (pt er vi nr2, bag Bird is the WOrd) - og en af de bedste 2day/week raiding guilds i verden - hvis du på forhånd ved, at du ikke har niveauet til det, kan du ligeså godt spare dine kræfter på en eventuel apply - ellers er vi altid imødekommende overfor applies og alle exceptionelle applicants vil blive taget i betragtning, også selvom du måske spiller en class, vi ikke pt har mangel på. Naturlig/positiv konkurrence er godt for de fleste elementer ift raiding, og derfor sørger vi også for at holde vores raidere "I ilden", så man ikke hviler på laurbærene, med et 120% sikkert raidspot.


Overordnet set, når det kommer til din class og spillet, forventer vi at:

1. Din class er tuned 2tm + du er 120% inde i alt omkring denne.
2. Dit spil (adaption/optimering/evnen til at se frem og sætte ting i perspektiv i en kamp - ligeledes tage imod input og tilpasse disse i dit spil, alt imens du til stadighed optimere andre punkter.
3. Din evne til at deltage på et hold; og i det hele taget socialt. Dette er noget vi vægter rigtigt højt i Superbia. Passer du ikke ind og/eller falder udenfor vores øvrige cores normer, vil du nok ikke finde dig til rette i guilden.
4. Du er ikke bleg for at modtage kritik (det sker for alle, men vil altid være konstruktiv kritik!)
5. Vi forventer at du er MEGET komfortable med din role. Er du ikke up to date omkring spillet, din class og i første omgang alle de forskellige heroic bosser (herefter mythic), ser vi hellere du lader være med at smide en apply. Vi er nød til at være på samme niveau allesammen, og de folk vi allerede har i core-rosteren, er altid up2date og fuldt ud optimized!

Addons: Bigwigs eller DBM, Exorsus Raidtools, RClootcouncil, Weak Aura og Angry assignment. Disse addons er obligatoriske for alle raidere i Superbia!

- Til fordeling af loot bruger vi RClootcouncil. Lootcouncil beslutter ud fra flere parametre, hvem der får et nyt stykke loot først, og hvorfor. Fordelingen er som regel baseret på:
- Største upgrade = støreste benefit for raider.
- Eventuelle class fordele såsom Draught of Souls til warriors eller lign.
- Performance i raids.
- Om man på det sidste har fået mere end andre, vægtes også ind og vi bestræber os på at være så upartiske ved lootfordeling, som overhovedet muligt.
Loot gives for at vi, som guild, kan nå vores mål - ikke for at potensforlænge enkelte spillere.
Common sense og overall guildbenefit vægtes højt når lootet fordeles.


Målsætning for guilden:

Vores mål overall er at ligge godt til, blandt de danske guilds og gerne nr 1, af danske 2-dags raiding guilds. Vi aimer også efter at få server bedste danske guild, og gerne opnå rigtigt flotte placeringer worldwide, til trods for vores 2 dages raiding/week. 2 dage som også ligger sent i det ugentlige reset og som desværre koster os lidt placeringer hist og her, men sådan er det nu engang.


Forum addresse: www.Superbia-eu.com

Vi ser meget frem til at høre fra dig!

Kontakt ingame/realid:
Hasufer - Hasufer#2169 - GM.
Alduin: - Alduin#2606 - Officer.
Sevaerx - Officer.
Balolski - RL.
Liquil: - RL.