Page 1 of 2
1
2
LastLast
  1. #1
    Deleted

    [H] Stoen.se 7/7 HC 10-Man Swe Hardcore Guild Söker...

    Sluga typer och en Naga (Stoen.se)
    Frostwhisper - EU - Horde

    Historia

    Stoen skapades ur ruinerna av guildet <Malum> på Frostwhisper som, efter att ha dödat Sinestra som bästa svenska 10-manna guild, slutade med raidandet. En vecka innan Firelands släpptes stod <Stoen> utan tanks och ett kanpphändigt antal nördar som var taggade på att döda Ragnaros. När portarna öppnades hade vi ändå lyckats få ihop en fungerande grupp och kunde första veckorna av heroic raidande plocka ner 6/7 bossar och samtidigt hålla oss på en vettig rank. Blåa offhands och allmänt halvkass gear till trots fick vi dessutom en topp 25 rank när Beth'Tilac blev outhealad.
    Sedan dess har guildet kantats av byten, förbättringar, avhopp och riktigt bra rekryteringar. Nu har vi en stabil kärna i guildet och vi har äntligen tagit oss igenom Firelands som gav oss en del att fundera på och använda i kommande raids.

    Meriter hittills

    Realm First: Heroic Ragnaros.

    Filosofi

    Vi skapade guildet hardcore raidande i tanken. Vi spelar World of Warcraft för tävlingsmomentet och siktar alltid på att hamna så högt upp på ranking listorna som möjligt. Samtidigt vill vi ha ett skönt gäng av nördar som inte är rädda för att bränna av en redig fräckis på Ventrilo. Spelet tar trotts allt upp all fritid vi har under progress veckor och då måste det vara roligt att spela. Det här sättet att spela kräver disciplin och en mogen inställning till spelet. Därför försöker vi hålla snittåldern uppe i guildet. Därmed inte sagt att vi har en åldersgräns eftersom ålder oftast inte avgör beteende.

    Rekrytering

    Vi är alltid på jakt efter nytt blod. Vettiga spelare är inte lätta att komma över och ett guild som raidar upp emot sju dagar under progress kommer alltid att behöva byta ut folk mellan instanssläppen. För att få chansen att spela med oss gäller det att uppfylla vissa krav.

    Tillgänglighet: Du måste kunna anpassa ditt schema efter guildet raid tider under progress. Det här innebär att när nya instancer dyker upp måste du kunna säga nej till polarna, lämna bort katten, dissa farmor och göra klart för frugan att det inte blir någon resa till IKEA på ett par veckor. Vi spelar sex till sju dagar i veckan under progress och det krävs för att kunna knipa en top tio rank i världen. Det är heller inte aktuellt att behöva äta mitt i raid för att mamma ropar från köket.

    Inställning:Hårt raidande tär på tålamod och humör. För att kunna tävla bland top guilder idag krävs att alla har rätt inställning och motivation. Vi är inte intresserad av folk som ger upp och lägger av efter en vecka av raidande för att det blir för jobbigt. Alla som spelar i guildet måste ha samma inställning och mål: Rank #1. Om du inte klarar av att ge allt och behålla vinnarskallen under progress veckorna så kommer du inte palla trycket!

    Kommunikation:En av de viktigaste faktorerna i spelet. För att kunna spela som ett lag krävs enormt bra kommunikation. Du får därför inte vara rädd för att använda din mycket väl fungerande mikrofon tillsammans med ventrilo 3.* som du heller aldrig har några problem med.

    Just nu extra intresserade av ansökningar från:

    Shaman (Som är lika van vid Restoration som Elemental och kan tänka sig spela båda)
    Druid (Balance)
    Rogue
    Hunter
    Death-Knight (Frost)

    Jag hoppas att det har givits en bra bild av oss här, om du har fler frågor så är du välkommen att ställa dom på Stoen.se eller in-game.
    Det går bra att ställa frågor till vem som helst i guildet men vill du har tag i GM/Officer kan du prata med Kenzí eller Níkita.

    Välkommen & Lycka till.

    Stoen.se
    Last edited by mmoc0d049206e5; 2011-10-04 at 04:51 PM.

  2. #2
    Deleted
    bmp. . . .

  3. #3

  4. #4
    Deleted
    bmp . . . . .

  5. #5
    Deleted
    b m p . . . .

  6. #6
    Deleted
    b m p . . . . .

  7. #7
    Deleted
    b m p . . . .

  8. #8
    Deleted
    b m p . . . .

  9. #9
    Deleted
    b m p . . . .

  10. #10
    Deleted
    b m p . . . ..

  11. #11
    Deleted
    b m p . . . . .

  12. #12
    Deleted
    b m p . . . .

  13. #13
    Deleted
    b m p . . . .

  14. #14
    Deleted
    b m p . . . .

  15. #15
    Deleted
    b m p . . . .

  16. #16
    Deleted
    b m p .. . . .

  17. #17
    Deleted
    b m p . . . . .

  18. #18
    Deleted
    b m p . . . . .

  19. #19
    Deleted
    b m p . . . . .

  20. #20
    Deleted
    b m p . . . . .

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •