1. #1
    Deleted

    (A) Mindless - Grim Batol - Danish Guild (Dansk Guild)

    Mindless er en dansk Alliance guild på Grim Batol, der er på udkig efter et par gode spillere til at udfylde vores core raiding team.

    Hvad søger vi for øjeblikket?
    1 Tank(Helst DK, Paladin eller Warrior) 2 Healers og 1 ranged DPS

    Hvem er vi?
    Mindless startede som en guild startet op af en flok venner fra Århus området. Størstedelen af os er WoW Veteraner der har spillet i 4-6 år med en mindre pause, hvorefter vi besluttede os for at starte på en frisk, med eget guild og nye friske spillere der er klar til at stille et fantastisk progress hold til 5.2 og fremefter. Vi er alle i alderen 16-19 og har som nævnt meget erfaring bag os med spillet, flere af os har i førtiden raidet i top guilds på andre servere og kan vores kram. I vores fritid nyder vi gerne at spille WoW og selvfølgelig hygge os med guildies, vi laver gerne alt muligt spas og clearer ofte gamle raids og hvad end vi nu ellers finder på. En stor del af os spiller også LoL som et sekundært spil, som vi også ofte har meget sjov af.

    Hvad kan du forvente af os?
    Så snart vi får udfyldt de manglende spots i vores roster, kan du forvente at vi stiller et fuldt 10 mands raid team 3 gange om ugen (Tirsdag, Torsdag og Søndag) fra 20-23, med en altid seriøs stemning under raiding, og en fokuseret attitude fra samtlige spillere i guilden. Du kan samtidig forvente en flok gutter med god humorr, og som gerne fucker rundt og ofte laver de mest random ting, når vi ikke er på raid.

    Hvad forventer vi af dig?
    Af dig vil vi forvente en stabil og god spiller, som vil holde hvad han/hun lover. Vi forventer at du har en grundviden om din class og theorycrafter når der sker ændringer i forhold til den. Du skal passe dine raid tider og altid møde forberedt, og de ting der er krav på at du skal have styr på, skal være iorden!(Kende boss tacts, have flasks osv.). Samtidig vil også have en lille forventning om at du som person kan klare en del humor og platte jokes, og at du er klar på at tage en aktiv del i guilden også uden for raiding tider, men at du samtidig skal være klar over hvornår det er tid til at have det sjovt, og hvornår det ikke er (Bl.a. under raids, tolereres dette ikke under progress og boss fights).

    Vi håber at høre fra dig!

    Mvh. Ledelsen i Mindless

    (Vi kan kontaktes enten: in-game ved at whispere ”Zezerax” på Grim Batol, adde eliashem på skype, skrive en mail til elias-hem@hotmail.com eller bare skrive et response til denne thread) Hvis der er noget du ønsker at vide er du selvfølgelig velkommen til at stille alle de spørgsmål du vil!
    Last edited by mmoc183e9206b5; 2013-02-27 at 10:16 PM.

  2. #2
    Deleted
    Bumping! (Vi søger stadig flere!)

  3. #3
    Deleted
    Og så lige et bump mere!

  4. #4
    Deleted
    Bumps over det hele!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •